wishlist

Raktár lista

wishlist del
A lista sorrendje módosítható Drag & Drop -al!
HU | EN

MONTANA FURNITURE

Rendezés relevancia szerint:

Gyártói Termék Szűrés ( Kategória szerint )Montana - Helyet ad a személyiségnek

A családi tulajdonban lévő Montana Furniture 1982 óta generációknak nyújt személyre szabott tárolási megoldásokat. A dán high-end bútorgyártó céget Peter J. Lassen alapította, aki a moduláris Montana rendszert is megalkotta. Ma a céget Peter fia, Joakim Lassen vezeti, aki családjának ötödik generációja foglalkozik bútorokkal, és a gyártó Fritz Hansen dédunokája.

Dán formatervezés - dán gyártás


Minden Montana modult Dániában terveznek, fejlesztenek és gyártanak. Funen szigetének egyik kisvárosában több mint 140 szakember dolgozik nap mint nap keményen, hogy a feldolgozás, festés és összeszerelés legmagasabb színvonalát betartsa - így biztosítva, hogy Montana bútorai egy életen át kitartsanak.

A Montana 2007 óta kizárólag vízbázisú lakkfestékeket használ, amelyek nem tartalmaznak Önre és a környezetre káros oldószereket.

A Montana rendszer viseli a dán beltéri klíma címkét, és a vállalat Európában az elsők között volt az EU Ecolabel hivatalos európai tanúsítvánnyal rendelkező bútormárkák között. A címke a teljes Montana Systemre vonatkozik - és magában foglalja az összes MDF-ből készült bútort is.

Montana asztal

https://europadesign.hu/Data/Files/httpspdfmontanafurniturecomhomecatalogueshome-nopricesutm_sourcegerman-utm_campaign56c4e48638-new_catalogue_18082022_de-utm_mediumemail-utm_term0_4582e75cb6-56c4e48638-38771517-page1__0.png

Classify rendező Montana Furniture
termék információ
termék raktárlista

Classify rendező

termék raktárlista
Coat shelf Montana Furniture
termék információ
termék raktárlista

Coat shelf

termék raktárlista
Hilow 3H140 asztal Montana Furniture
termék információ
termék raktárlista

Hilow 3H140 asztal

termék raktárlista
Kevi kids Montana Furniture
termék információ
termék raktárlista

Kevi kids

termék raktárlista
Living things tároló Montana Furniture
termék információ
termék raktárlista

Living things tároló

termék raktárlista
Marée 402 bárszék Montana Furniture
termék információ
termék raktárlista

Marée 402 bárszék

termék raktárlista
Marée 404 forgószék Montana Furniture
termék információ
termék raktárlista

Marée 404 forgószék

termék raktárlista
Montana Mega tárolóbútor Montana Furniture
termék információ
termék raktárlista

Montana Mega tárolóbútor

termék raktárlista
Monterey Kids asztal Montana Furniture
termék információ
termék raktárlista

Monterey Kids asztal

termék raktárlista
Office Unit Montana Furniture
termék információ
termék raktárlista

Office Unit

termék raktárlista
Panton Kitchen chair Montana Furniture
termék információ
termék raktárlista

Panton Kitchen chair

termék raktárlista
Panton One bárszék Montana Furniture
termék információ
termék raktárlista

Panton One bárszék

termék raktárlista
Panton One Dining Chair Montana Furniture
termék információ
termék raktárlista

Panton One Dining Chair

termék raktárlista
Panton One Lounge chair Montana Furniture
termék információ
termék raktárlista

Panton One Lounge chair

termék raktárlista
Ripple I fali szekrény Montana Furniture
termék információ
termék raktárlista

Ripple I fali szekrény

termék raktárlista
Ripple II fali polc Montana Furniture
termék információ
termék raktárlista

Ripple II fali polc

termék raktárlista


1 / 2 oldal | 1 - 16 / 24 találat
1 2

REFERENCIÁK

SKICC

Skicc

PROHOME

Prohome

CONVISTA

Convista

AMCHAM

Amcham

BUDAPESTI...

Budapesti Történeti Múzeum

MAGÁNRENDELŐ

Magánrendelő

EKATA VOLT...

EKATA volt Whitepages

GRAND HOTEL...

Grand Hotel Esztergom

VEOLIA

Veolia

LOUNGE EVENT

Lounge Event

A WELL 11 FEJEZETE

The WELL Air concept aims to ensure high levels of indoor air quality across a building’s lifetime through diverse strategies that include source elimination or reduction, active and passive building design and operation strategies and human behavior interventions.

A WELL Air koncepciójának célja a magas minőségű beltéri levegő biztosítása az épület teljes élettartama alatt különböző stratégiák felhasználásával melyek magukban foglalják a káros anyagok levegőbe jutásának megszüntetését vagy csökkentését, az aktív és passzív épülettervezést és üzemeltetést, valamint az emberi tevékenységek által történő beavatkozások optimalizálását.

The WELL Water concept covers aspects of the quality, distribution and control of liquid water in a building. It includes features that address the availability and contaminant thresholds of drinking water, as well as features targeting the management of water to avoid damage to building materials and environmental conditions.

A WELL Water koncepciója az épületen belüli vízellátás minőségét, elosztását és ellenőrzését fedi le. Foglalkozik az ivóvíz rendelkezésre állásával illetve szennyezettségével csakúgy, mint a vízgazdálkodással kapcsolatos kérdésekkel, így kihatással van az építőanyagok minőségére illetve a környezeti körülményekre is.

The WELL Nourishment concept requires the availability of fruits and vegetables and nutritional transparency and encourages the creation of food environments where the healthiest choice is the easiest choice.

A WELL Nourishment koncepciója az épületet használók számára a friss zöldségek és gyümölcsök elérhetőségét és az épületen belül kínált táplálékoknak az átláthatóságát tűzi ki célul. Olyan környezet kialakítását támogatja, ahol az egészséges választás a legegyszerűbb választás.

The WELL Light concept promotes exposure to light and aims to create lighting environments that are optimal for visual, mental and biological health.

A WELL Light koncepció a természetes fény jelenlétét támogatja, a látási, mentális és biológiai egészség számára optimális világítási feltételek meglétére törekszik.

The WELL Movement concept promotes movement, physical activity and active living and discourages sedentary behaviors through environmental design strategies, programs and policies.

A WELL Movement koncepciója elősegíti a mozgást, a fizikai aktivitást, az aktív életet és elriaszt az ülő életmódtól a környezet megfelelő tervezésével, a különböző programokkal és irányelvek bevezetésével.

A WELL Thermal Comfort koncepció célja a produktivitás elősegítése és az ideális hőkomfort kialakítása az épület minden használója számára továbbfejlesztett hűtő-, fűtő rendszerek betervezésével, működtetésével és a rendszer személyre szabhatóságával.

A termikus kényelmet úgy definiálhatjuk, mint „az az állapot, amely kifejezi a termikus környezettel való elégedettséget és azt szubjektív értékelés alapján minősíti”. Szervezetünkben az állandó hőmérsékleti kényelmet a homeosztázis egyik területe a hőszabályozás biztosítja, mellyel egy élőlény bizonyos határok között fenntartja a testhőmérsékletét a környezeti hőmérséklet változása ellenére. Kiegyensúlyozza a hőnyereséget és a hőveszteséget annak érdekében, hogy a test belső hőmérséklete az optimális tartományban, 36-38 ° C (97-100 ° F) maradjon, ezt a hipotalamusz szabályozza.

The WELL Sound concept aims to bolster occupant health and well-being through the identification and mitigation of acoustical comfort parameters that shape occupant experiences in the built environment.

A WELL Sound koncepciójának célja az épületet használók egészségének és jólétének erősítése az akusztikai paraméterek javításával, hogy az épített környezetben tartózkodók is megtapasztalják az akusztikai kényelem előnyeit.

The WELL Materials concept aims to reduce human exposure to hazardous building material ingredients through the restriction or elimination of compounds or products known to be toxic and the promotion of safer replacements. Compounds known to be hazardous to the health of occupational workers and/or known to bioaccumulate or aggregate in the environment are also restricted and in some instances not permitted.

A WELL Materials koncepciója az emberek egészségét védi, az építőanyagokban fellelhető károsanyagok csökkentésével vagy teljes kiküszöbölésével és a megfelelő helyettesítő anyagok népszerűsítésével. Az egészségre veszélyes vegyületek felhasználását szintén szabályozza a WELL.

The WELL Mind concept promotes mental health through policy, program and design strategies that seek to address the diverse factors that influence cognitive and emotional well-being.

A WELL Mind koncepciója a mentális egészség elérését olyan rendelkezésekkel, programokkal és design stratégiákkal támogatja, melyeknek célja a kognitív és érzelmi jóllét kialakulásához való hozzájárulás.

The WELL Community concept aims to support access to essential healthcare, workplace health promotion and accommodations for new parents while establishing an inclusive, integrated community through social equity, civic engagement and accessible design.

A WELL Community koncepció célja, hogy támogassa az alapvető egészségügyi ellátáshoz való hozzáférést, a munkahelyi egészségfejlesztést és a szülők munkába való visszatérését, miközben befogadó, integrált közösséget hoz létre a társadalmi igazságosság, a polgári részvétel és a hozzáférhető formatervezés révén.

Innovation features pave the way for projects to develop unique strategies for creating healthy environments.

A WELL Innováció fejezete a projektek útját segíti, hogy egyedi és innovatív stratégiák kidolgozásával megteremtsék az egészséges környezetet.


olvass tovább...