wishlist

Raktár lista

wishlist del
A lista sorrendje módosítható Drag & Drop -al!
HU | EN

HÍREK

AKUSZTIKUS WORKSHOP BESZÁMOLÓ

AKUSZTIKUS WORKSHOP BESZÁMOLÓ Irodabútor,akusztikus, workshop, akusztika, design, textile, zene, háza, Kalacska Zanett, Bence-Török Szabolcs, Feuertag Ottó,Magyar Zene Háza,Buzzispace,Caimi,térelválasztó

Már a válság előtti években is érezhetővé vált az akusztika szerepének egyre erősödő trendje a belsőépítészetben. Az olyan nyilvánvaló helyeken, mint egy jól sikerült színház vagy konferenciaterem ez alapelvárás, de a közösségi és magán terek esetén is egyre inkább érezhető volt ennek az igénynek az erősödése.


Milano, London, Stockholm, Chicago design kiállításainak szinte kötelező eleme volt az akusztikus bútorok, fülkék, burkolatok, lámpák és más kiegészítők erősödő versenyének élménye.

A Well minősítés és az irodai visszacsábítás Wellbeing módszereinek egyik fő hajtóereje szintén a tér és teremakusztika. Az ergonómiailag is elvárható helyes akusztikai értékek bemutatásának, mérésének és tervezésének a megoldásai is gombamód szaporodnak.


BUZZISPACE ÉS CAIMI AKUSZTIKAI MEGOLDÁSOK:


buzzispace és caimi


2023.02.09-én Bence Török-Szabolcs DLA, a T1 Studio vezető tervezője a Magyar Zene Háza akusztikájáról,

Kalacska Zsanett, a Vivoid Textil Design tervezőművésze, textil dizájner az egyedi nemez burkolatokról mesélt legutóbbi akusztikus workshopunkon.

Házigazdagént Feuertag Ottó pedig az akusztika mérhetőségét és gazdasági, jólléti szerepét mutatta be.


TEKINTSE MEG AZ ESEMÉNYEN KÉSZÜLT VIDEÓT! 


Magyar Zene Háza - Forrás: T1STUDIO – Palkó György 

Zene_haza


Vivoid Textil Design

Textil akusztika


CIKK AJÁNLÓ


JÓ MÁRKA, FENNTARTHATÓ MÁRKA’22:HATÉKONY...

Jó márka, fenntartható márka’22:hatékony stratégiák rendkívüli, krízis időkben -munkahelyen belül és kívül
Ígértük, hogy az évi, őszi csúcstalálkozó, a CSR Hungary Summit:...
2022-11-10

LAMM REFERENCIÁNK - A SEMMELWEIS EGYETEM...

LAMM referenciánk - A Semmelweis Egyetem Egészségtudományi Karának tantermei europadesign, lamm, E5000,,semmelweisegyetem, Semmelweisegyetemegeszsegtudomanyikar, med2022, studiofragment, hagyomanyoskinaigyogyasza,hagyomanyoskinaigyogyaszat
A tudásalapú társadalom kiépítését az oktatás kultúrájának...
2022-12-21

MILYEN A JÖVŐ VÁROSKÉPE, IRODAHÁZA, IRODÁJA?...

Milyen a jövő városképe, irodaháza, irodája? - November 10.
Csatlakozz hozzánk november 10.-én 17 órakor az Europa Design...
2022-11-10

EHHEZ AJÁNLJUKAnna Corporate SI1372 Andreu World
termék információ
termék raktárlista

Anna Corporate SI1372

termék raktárlista

DV902-Planeta DVO
termék információ
termék raktárlista

DV902-Planeta

termék raktárlista
# DVO Nincs

Anna SI1378 Andreu World
termék információ
termék raktárlista

Anna SI1378

termék raktárlista

Badminton Actiu
termék információ
termék raktárlista

Badminton

termék raktárlista
# Actiu Nincs

Dna True Design
termék információ
termék raktárlista

Dna

termék raktárlista

Cool C300-C500 Actiu
termék információ
termék raktárlista

Cool C300-C500

termék raktárlista
# Actiu Nincs

Catifa 46 Arper
termék információ
termék raktárlista

Catifa 46

termék raktárlista
# Arper Nincs

Capri Lounge BU1739 Andreu World
termék információ
termék raktárlista

Capri Lounge BU1739

termék raktárlista

REFERENCIÁK

BUDAPEST...

Budapest Business Journal

ACCACE

Accace

BRITISH COUNCIL

British Council

DAIKIN

Daikin

BLOCHAMPS

Blochamps

FÜRSTENBERG...

Fürstenberg Porcelán  - Németország

FOUR SEASON...

Four Season Dental Center

PARTNER IN PET...

Partner in Pet Food

FRIESLAND...

Friesland Campina

PACIFIC PARK

Pacific Park

A WELL 11 FEJEZETE

The WELL Air concept aims to ensure high levels of indoor air quality across a building’s lifetime through diverse strategies that include source elimination or reduction, active and passive building design and operation strategies and human behavior interventions.

A WELL Air koncepciójának célja a magas minőségű beltéri levegő biztosítása az épület teljes élettartama alatt különböző stratégiák felhasználásával melyek magukban foglalják a káros anyagok levegőbe jutásának megszüntetését vagy csökkentését, az aktív és passzív épülettervezést és üzemeltetést, valamint az emberi tevékenységek által történő beavatkozások optimalizálását.

The WELL Water concept covers aspects of the quality, distribution and control of liquid water in a building. It includes features that address the availability and contaminant thresholds of drinking water, as well as features targeting the management of water to avoid damage to building materials and environmental conditions.

A WELL Water koncepciója az épületen belüli vízellátás minőségét, elosztását és ellenőrzését fedi le. Foglalkozik az ivóvíz rendelkezésre állásával illetve szennyezettségével csakúgy, mint a vízgazdálkodással kapcsolatos kérdésekkel, így kihatással van az építőanyagok minőségére illetve a környezeti körülményekre is.

The WELL Nourishment concept requires the availability of fruits and vegetables and nutritional transparency and encourages the creation of food environments where the healthiest choice is the easiest choice.

A WELL Nourishment koncepciója az épületet használók számára a friss zöldségek és gyümölcsök elérhetőségét és az épületen belül kínált táplálékoknak az átláthatóságát tűzi ki célul. Olyan környezet kialakítását támogatja, ahol az egészséges választás a legegyszerűbb választás.

The WELL Light concept promotes exposure to light and aims to create lighting environments that are optimal for visual, mental and biological health.

A WELL Light koncepció a természetes fény jelenlétét támogatja, a látási, mentális és biológiai egészség számára optimális világítási feltételek meglétére törekszik.

The WELL Movement concept promotes movement, physical activity and active living and discourages sedentary behaviors through environmental design strategies, programs and policies.

A WELL Movement koncepciója elősegíti a mozgást, a fizikai aktivitást, az aktív életet és elriaszt az ülő életmódtól a környezet megfelelő tervezésével, a különböző programokkal és irányelvek bevezetésével.

A WELL Thermal Comfort koncepció célja a produktivitás elősegítése és az ideális hőkomfort kialakítása az épület minden használója számára továbbfejlesztett hűtő-, fűtő rendszerek betervezésével, működtetésével és a rendszer személyre szabhatóságával.

A termikus kényelmet úgy definiálhatjuk, mint „az az állapot, amely kifejezi a termikus környezettel való elégedettséget és azt szubjektív értékelés alapján minősíti”. Szervezetünkben az állandó hőmérsékleti kényelmet a homeosztázis egyik területe a hőszabályozás biztosítja, mellyel egy élőlény bizonyos határok között fenntartja a testhőmérsékletét a környezeti hőmérséklet változása ellenére. Kiegyensúlyozza a hőnyereséget és a hőveszteséget annak érdekében, hogy a test belső hőmérséklete az optimális tartományban, 36-38 ° C (97-100 ° F) maradjon, ezt a hipotalamusz szabályozza.

The WELL Sound concept aims to bolster occupant health and well-being through the identification and mitigation of acoustical comfort parameters that shape occupant experiences in the built environment.

A WELL Sound koncepciójának célja az épületet használók egészségének és jólétének erősítése az akusztikai paraméterek javításával, hogy az épített környezetben tartózkodók is megtapasztalják az akusztikai kényelem előnyeit.

The WELL Materials concept aims to reduce human exposure to hazardous building material ingredients through the restriction or elimination of compounds or products known to be toxic and the promotion of safer replacements. Compounds known to be hazardous to the health of occupational workers and/or known to bioaccumulate or aggregate in the environment are also restricted and in some instances not permitted.

A WELL Materials koncepciója az emberek egészségét védi, az építőanyagokban fellelhető károsanyagok csökkentésével vagy teljes kiküszöbölésével és a megfelelő helyettesítő anyagok népszerűsítésével. Az egészségre veszélyes vegyületek felhasználását szintén szabályozza a WELL.

The WELL Mind concept promotes mental health through policy, program and design strategies that seek to address the diverse factors that influence cognitive and emotional well-being.

A WELL Mind koncepciója a mentális egészség elérését olyan rendelkezésekkel, programokkal és design stratégiákkal támogatja, melyeknek célja a kognitív és érzelmi jóllét kialakulásához való hozzájárulás.

The WELL Community concept aims to support access to essential healthcare, workplace health promotion and accommodations for new parents while establishing an inclusive, integrated community through social equity, civic engagement and accessible design.

A WELL Community koncepció célja, hogy támogassa az alapvető egészségügyi ellátáshoz való hozzáférést, a munkahelyi egészségfejlesztést és a szülők munkába való visszatérését, miközben befogadó, integrált közösséget hoz létre a társadalmi igazságosság, a polgári részvétel és a hozzáférhető formatervezés révén.

Innovation features pave the way for projects to develop unique strategies for creating healthy environments.

A WELL Innováció fejezete a projektek útját segíti, hogy egyedi és innovatív stratégiák kidolgozásával megteremtsék az egészséges környezetet.


olvass tovább...