wishlist

Raktár lista

wishlist del
A lista sorrendje módosítható Drag & Drop -al!
HU | EN

HÍREK

CSR HUNGARY SUMMIT 2020

CSR HUNGARY SUMMIT 2020 Irodabútor,CSR, Hungary, SUMMIT, 2020, reset, egészség, munkahely, jóllét, digitális, gazdaság, értékteremtés, fenntartható, jövő, fenntartható, üzleti, csúcstalálkozó

CSR HUNGARY SUMMIT 2020


KÉSZÜLJ A RESETRE!CSR Hungary Summit 2020, a felelős és fenntartható üzleti csúcstalálkozó 2006 óta.


https://csrhungarysummit.csrhungary.eu/ Idén, a pandémiás helyzetre tekintettel a virtuális térben várja a téma iránt érdeklődőket november 26-án, csütörtökön!

A COVID19 vírus válságot okozott a világban társadalmi és gazdasági téren is, valamint ennek hatására jelentős visszaesés körvonalazódik a 2030-ig tartó párizsi klímaegyezmény végrehajtásában is. Ahhoz, hogy a fenntartható, a méltányos és a befogadó növekedés útjára lépjünk a hazai gazdasági, társadalmi rendszerek nagy újragondolására lesz szükség.

Indul a RESET…

  1. november 26, csütörtök 10.30 – 17.00


A CSÚCSTALÁLKOZÓ FŐ TÉMÁI:

RESET/ Újra start és helyreállítás

COVID19 vírus helyzet értékelése és az erre megoldási lehetőséget jelentő fenntartható társadalmi, gazdasági, környezeti reakciók feltérképezése, bemutatása. A vírus előtti módszertanok újragondolása, „reset –elése” szükséges a jelenlegi válság kezeléséhez.

Egészség – munkahely – jóllét (wellbeing)

A régi világ, ami a vírushelyzet előtti időket jelenti teljesen átalakulóban van, de azt még ne tudjuk, hogy végül milyen hatása lesz, hogy alakítja újra az életünket. Egy biztos, már semmi sem lesz a régi.

A koronavírus járvány ráébresztette a világot egészségünk értékére, az online munkavégzés kiaknázására. Bármilyen életkorban is vagyunk, egészségünket nem vehetjük természetesnek.

Nemcsak a munkavállaló, hanem a munkáltató érdeke is a munkatárs egészsége, munkakörülménye. Egészségvédelem, wellbeing, amely területek fókuszba kerülnek a közeljövőben.

Felsőoktatás a fenntartható jövőért

Az oktatásnak és különösen a felsőoktatásnak kulcsszerepe van a fenntarthatóság alapelveinek terjesztésében, hiszen a következő generációk vezetői, döntéshozói, véleményformálói főként a felsőoktatásban végzettek közül kerülnek ki.

Milyen eszközök, milyen programok, milyen minták állnak rendelkezésre ehhez a felsőoktatási intézményekben? Milyen tanulási módszertant, modell mutatnak a vállalatok a jövő munkavállalói nemzedékének?

A digitális gazdaság és az új értékteremtés (fenntartható üzleti modellek)

Ebben a digitális korban folyamatosan új technológiákat kapunk készen a helyzet legoptimálisabb kezelésére. Ezek a technológiai vívmányok segíti a vállalatokat a gazdaság előrevitelében, új üzleti modellek kialakításában, amelyek egy új (COVID utáni), célorientált, fenntartható és befogadó világ számára is megfelelő lesz.

AKIK MÁR VÁRJÁK ÖNT:

  • Dr. habil Boros Anita, az Innovációs és Technológiai Minisztérium Építésgazdaságért, infrastrukturális környezetért és fenntarthatóságért felelős államtitkára
  • Csanak Gabriella, a Microsoft Magyarország marketing- és operatív igazgatója
  • Feuertag Ottó, az Europa Design alapítója és ügyvezetője
  • Prof. Dr. Kovács Levente, az Óbudai Egyetem rektora
  • Molnár László, az Essity Hungary Kft. divízió igazgatója
  • Nagy Elek, a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara elnöke
  • Takács Júlia, a CSR Hungary alapítója és ügyvezetője


Legyen részese beszélgetéseinknek, hogy stratégiákat és gyakorlati ötleteket osszunk meg Önnel is!


TOVÁBBI RÉSZLET ÉS REGISZTRÁCIÓ ITT:

https://csrhungary.eu/csr_esemenyek/jon-csr-hungary-2020/


CIKK AJÁNLÓ


COLONNADE IRODA REFERENCIÁNK AZ ÉV IRODÁJA...

Colonnade iroda referenciánk Az Év Irodája Verseny győztesei között! EuropaDesign, Colonnade, AzÉvIrodája, AzÉvKözépvállalatiIrodája, győztes, officedesign,,designfurniture,Pedrali,Sits,Hay,Arper
A nyertes koncepció: esztétikus, harmonikus, természetközeli, olyan...
2024-04-22

WELLBEING BOOSTER ORIENTÁCIÓS NAP – WELL-GAP...

Wellbeing BOOSTER Orientációs Nap – WELL-GAP ANALÍZIS europadesign, wellbeingszövetség, wellbeing, booster, wellgap, analizis,europadesign, wellbeingszövetség, wellbeing, booster, wellgap, analizis, kuponkod
Keresd rendezvényünkön promociónkat a kuponkóddal! Ha még nem...
2024-02-06

SALONESATELLITE 2024 GYŐZTESEI

SaloneSatellite 2024 győztesei Europa Design, Salone, SaloneSatellite, special mention, young talents, design
SaloneSatellite - Connecting DesignA  fiatal designerek világszerte egyik...
2024-05-02

EHHEZ AJÁNLJUKKlasik szék Akaba
termék információ
termék raktárlista

Klasik szék

termék raktárlista
# Akaba Nincs

Lottus confident chair with castors Enea
termék információ
termék raktárlista

Lottus confident chair with castors

termék raktárlista
# Enea Nincs

232 Aline swivel chair Wilkhahn
termék információ
termék raktárlista

232 Aline swivel chair

termék raktárlista

Closed Bench BC6312 Andreu World
termék információ
termék raktárlista

Closed Bench BC6312

termék raktárlista

Prisma Actiu
termék információ
termék raktárlista

Prisma

termék raktárlista
# Actiu Nincs

OE1 Communal Tables Herman Miller
termék információ
termék raktárlista

OE1 Communal Tables

termék raktárlista

Cool C300-C500 Actiu
termék információ
termék raktárlista

Cool C300-C500

termék raktárlista
# Actiu Nincs

Team Strike Sitland
termék információ
termék raktárlista

Team Strike

termék raktárlista
# Sitland Nincs

REFERENCIÁK

HOLD ZRT.

HOLD Zrt.

DIZAIN- ALUFEX

Dizain- Alufex

LEITNERLEITNER

LeitnerLeitner

GENERAL MOTORS

General Motors

CITIBANK...

Citibank International Plc. Magyarország

SEMMELWEIS...

Semmelweis Egyetem Egészségtudományi Kar

BRITISH CHAMBER...

British Chamber of Commerce in Hungary

ABB

ABB

HUAWEI

Huawei

FHB BANK

FHB Bank

A WELL 11 FEJEZETE

The WELL Air concept aims to ensure high levels of indoor air quality across a building’s lifetime through diverse strategies that include source elimination or reduction, active and passive building design and operation strategies and human behavior interventions.

A WELL Air koncepciójának célja a magas minőségű beltéri levegő biztosítása az épület teljes élettartama alatt különböző stratégiák felhasználásával melyek magukban foglalják a káros anyagok levegőbe jutásának megszüntetését vagy csökkentését, az aktív és passzív épülettervezést és üzemeltetést, valamint az emberi tevékenységek által történő beavatkozások optimalizálását.

The WELL Water concept covers aspects of the quality, distribution and control of liquid water in a building. It includes features that address the availability and contaminant thresholds of drinking water, as well as features targeting the management of water to avoid damage to building materials and environmental conditions.

A WELL Water koncepciója az épületen belüli vízellátás minőségét, elosztását és ellenőrzését fedi le. Foglalkozik az ivóvíz rendelkezésre állásával illetve szennyezettségével csakúgy, mint a vízgazdálkodással kapcsolatos kérdésekkel, így kihatással van az építőanyagok minőségére illetve a környezeti körülményekre is.

The WELL Nourishment concept requires the availability of fruits and vegetables and nutritional transparency and encourages the creation of food environments where the healthiest choice is the easiest choice.

A WELL Nourishment koncepciója az épületet használók számára a friss zöldségek és gyümölcsök elérhetőségét és az épületen belül kínált táplálékoknak az átláthatóságát tűzi ki célul. Olyan környezet kialakítását támogatja, ahol az egészséges választás a legegyszerűbb választás.

The WELL Light concept promotes exposure to light and aims to create lighting environments that are optimal for visual, mental and biological health.

A WELL Light koncepció a természetes fény jelenlétét támogatja, a látási, mentális és biológiai egészség számára optimális világítási feltételek meglétére törekszik.

The WELL Movement concept promotes movement, physical activity and active living and discourages sedentary behaviors through environmental design strategies, programs and policies.

A WELL Movement koncepciója elősegíti a mozgást, a fizikai aktivitást, az aktív életet és elriaszt az ülő életmódtól a környezet megfelelő tervezésével, a különböző programokkal és irányelvek bevezetésével.

A WELL Thermal Comfort koncepció célja a produktivitás elősegítése és az ideális hőkomfort kialakítása az épület minden használója számára továbbfejlesztett hűtő-, fűtő rendszerek betervezésével, működtetésével és a rendszer személyre szabhatóságával.

A termikus kényelmet úgy definiálhatjuk, mint „az az állapot, amely kifejezi a termikus környezettel való elégedettséget és azt szubjektív értékelés alapján minősíti”. Szervezetünkben az állandó hőmérsékleti kényelmet a homeosztázis egyik területe a hőszabályozás biztosítja, mellyel egy élőlény bizonyos határok között fenntartja a testhőmérsékletét a környezeti hőmérséklet változása ellenére. Kiegyensúlyozza a hőnyereséget és a hőveszteséget annak érdekében, hogy a test belső hőmérséklete az optimális tartományban, 36-38 ° C (97-100 ° F) maradjon, ezt a hipotalamusz szabályozza.

The WELL Sound concept aims to bolster occupant health and well-being through the identification and mitigation of acoustical comfort parameters that shape occupant experiences in the built environment.

A WELL Sound koncepciójának célja az épületet használók egészségének és jólétének erősítése az akusztikai paraméterek javításával, hogy az épített környezetben tartózkodók is megtapasztalják az akusztikai kényelem előnyeit.

The WELL Materials concept aims to reduce human exposure to hazardous building material ingredients through the restriction or elimination of compounds or products known to be toxic and the promotion of safer replacements. Compounds known to be hazardous to the health of occupational workers and/or known to bioaccumulate or aggregate in the environment are also restricted and in some instances not permitted.

A WELL Materials koncepciója az emberek egészségét védi, az építőanyagokban fellelhető károsanyagok csökkentésével vagy teljes kiküszöbölésével és a megfelelő helyettesítő anyagok népszerűsítésével. Az egészségre veszélyes vegyületek felhasználását szintén szabályozza a WELL.

The WELL Mind concept promotes mental health through policy, program and design strategies that seek to address the diverse factors that influence cognitive and emotional well-being.

A WELL Mind koncepciója a mentális egészség elérését olyan rendelkezésekkel, programokkal és design stratégiákkal támogatja, melyeknek célja a kognitív és érzelmi jóllét kialakulásához való hozzájárulás.

The WELL Community concept aims to support access to essential healthcare, workplace health promotion and accommodations for new parents while establishing an inclusive, integrated community through social equity, civic engagement and accessible design.

A WELL Community koncepció célja, hogy támogassa az alapvető egészségügyi ellátáshoz való hozzáférést, a munkahelyi egészségfejlesztést és a szülők munkába való visszatérését, miközben befogadó, integrált közösséget hoz létre a társadalmi igazságosság, a polgári részvétel és a hozzáférhető formatervezés révén.

Innovation features pave the way for projects to develop unique strategies for creating healthy environments.

A WELL Innováció fejezete a projektek útját segíti, hogy egyedi és innovatív stratégiák kidolgozásával megteremtsék az egészséges környezetet.


olvass tovább...