wishlist

Raktár lista

wishlist del
A lista sorrendje módosítható Drag & Drop -al!
HU | EN

HÍREK

EUROPA DESIGN BLACK FRIDAY 2022

EUROPA DESIGN BLACK FRIDAY 2022 Irodabútor,black friday,arper,wilkhahn,andreu world

Black Friday akció az Europa Design-nál!

Kiemelt gyártóink széles kínálata megtalálható webshopunkban.

Rendeld meg november 19 és december 15 között!

Az Arper egy családi bőrfeldolgozó üzemből nőtte ki magát Európa egyik vezető design gyártójává. Az 1989-ben alapított cég kárpitozott termékeit elegancia és játékosság jellemzi: finom sziluettek, organikus formák.

 TERMÉKEK ->> 


Wilkhahn, német irodabútor gyártó vállalat évszázados múlttal rendelkezik, fejlődése hasonló, mint az emberek személyiségfejlődése. Ez egy olyan vállalat, ami az értékek, a minőség elkötelezett híve, és aki hosszú évek tapasztalatait felhasználva folytonos új ösztönzést ad az általános kulturális és szociális fejlődésnek. Mindig a design és az ergonómia legújabb útjait járják, tudásukat az alkalmazott technológiák szolgálatába állítják.

 TERMÉKEK ->> 


Az Andreu World története egészen 1955-ig, Francisco Andreu Marti alapító-elnök álmai és kezdeti erőfeszítései idejére nyúlik vissza. Az egykori bútorasztalos üzem napjainkban már több mint 230 alkalmazottal dolgozik, és úgy vált globális márkává, hogy nem veszítette el eredeti értékeit.

 TERMÉKEK ->> 

További Black Friday akcióért kattints ide!

CIKK AJÁNLÓ


ESG TÖRVÉNY

ESG törvény europadesign,  esg, csr, iroda, irodaberendezes, egeszseg, fenntarthatosag, jomunkahely, well, welloffice, wellbeing, wellbeingoffice
2023. évi CVIII. törvény a fenntartható finanszírozás és az...
2024-01-17

COLONNADE IRODA REFERENCIÁNK AZ ÉV IRODÁJA...

Colonnade iroda referenciánk Az Év Irodája Verseny győztesei között! EuropaDesign, Colonnade, AzÉvIrodája, AzÉvKözépvállalatiIrodája, győztes, officedesign,,designfurniture,Pedrali,Sits,Hay,Arper
A nyertes koncepció: esztétikus, harmonikus, természetközeli, olyan...
2024-04-22

MÁJUS 9. SALONE DEL MOBILE.MILANO BESZÁMOLÓ -...

Május 9. SALONE DEL MOBILE.MILANO beszámoló - innováció szenvedéllyel isaloni,europadesign, beszámolók, események, design, furniture
Az innováció szenvedélye: Salone del Mobile 2024 - A Design világának...
2024-04-25

EHHEZ AJÁNLJUKAire Outdoor BU1281 Andreu World
termék információ
termék raktárlista

Aire Outdoor BU1281

termék raktárlista

Anna SO1406 Andreu World
termék információ
termék raktárlista

Anna SO1406

termék raktárlista

Blade X Alea
termék információ
termék raktárlista

Blade X

termék raktárlista
# Alea Nincs

Alya BU1524 Andreu World
termék információ
termék raktárlista

Alya BU1524

termék raktárlista

Occo Wilkhahn
termék információ
termék raktárlista

Occo

termék raktárlista

AGL Table Group Herman Miller
termék információ
termék raktárlista

AGL Table Group

termék raktárlista

Saya Arper
termék információ
termék raktárlista

Saya

termék raktárlista
# Arper Nincs

Raktáron
Pedestal Herman Miller
termék információ
termék raktárlista

Pedestal

termék raktárlista
# Herman Miller (2db) 179,125-179,125 Ft.

REFERENCIÁK

GRAND HOTEL...

Grand Hotel Esztergom

EKATA VOLT...

EKATA volt Whitepages

AMCHAM

Amcham

AREVA HUNGÁRIA...

AREVA Hungária Kft.

MAGÁNRENDELŐ

Magánrendelő

K&H

K&H

EATON...

Eaton Enterprises

ROCHE

Roche

ERŐS ÜGYVÉDI...

Erős Ügyvédi Iroda - Squire, Sanders - Dempsey L.L.P.

CUSHMAN AND...

Cushman and Wakefield

A WELL 11 FEJEZETE

The WELL Air concept aims to ensure high levels of indoor air quality across a building’s lifetime through diverse strategies that include source elimination or reduction, active and passive building design and operation strategies and human behavior interventions.

A WELL Air koncepciójának célja a magas minőségű beltéri levegő biztosítása az épület teljes élettartama alatt különböző stratégiák felhasználásával melyek magukban foglalják a káros anyagok levegőbe jutásának megszüntetését vagy csökkentését, az aktív és passzív épülettervezést és üzemeltetést, valamint az emberi tevékenységek által történő beavatkozások optimalizálását.

The WELL Water concept covers aspects of the quality, distribution and control of liquid water in a building. It includes features that address the availability and contaminant thresholds of drinking water, as well as features targeting the management of water to avoid damage to building materials and environmental conditions.

A WELL Water koncepciója az épületen belüli vízellátás minőségét, elosztását és ellenőrzését fedi le. Foglalkozik az ivóvíz rendelkezésre állásával illetve szennyezettségével csakúgy, mint a vízgazdálkodással kapcsolatos kérdésekkel, így kihatással van az építőanyagok minőségére illetve a környezeti körülményekre is.

The WELL Nourishment concept requires the availability of fruits and vegetables and nutritional transparency and encourages the creation of food environments where the healthiest choice is the easiest choice.

A WELL Nourishment koncepciója az épületet használók számára a friss zöldségek és gyümölcsök elérhetőségét és az épületen belül kínált táplálékoknak az átláthatóságát tűzi ki célul. Olyan környezet kialakítását támogatja, ahol az egészséges választás a legegyszerűbb választás.

The WELL Light concept promotes exposure to light and aims to create lighting environments that are optimal for visual, mental and biological health.

A WELL Light koncepció a természetes fény jelenlétét támogatja, a látási, mentális és biológiai egészség számára optimális világítási feltételek meglétére törekszik.

The WELL Movement concept promotes movement, physical activity and active living and discourages sedentary behaviors through environmental design strategies, programs and policies.

A WELL Movement koncepciója elősegíti a mozgást, a fizikai aktivitást, az aktív életet és elriaszt az ülő életmódtól a környezet megfelelő tervezésével, a különböző programokkal és irányelvek bevezetésével.

A WELL Thermal Comfort koncepció célja a produktivitás elősegítése és az ideális hőkomfort kialakítása az épület minden használója számára továbbfejlesztett hűtő-, fűtő rendszerek betervezésével, működtetésével és a rendszer személyre szabhatóságával.

A termikus kényelmet úgy definiálhatjuk, mint „az az állapot, amely kifejezi a termikus környezettel való elégedettséget és azt szubjektív értékelés alapján minősíti”. Szervezetünkben az állandó hőmérsékleti kényelmet a homeosztázis egyik területe a hőszabályozás biztosítja, mellyel egy élőlény bizonyos határok között fenntartja a testhőmérsékletét a környezeti hőmérséklet változása ellenére. Kiegyensúlyozza a hőnyereséget és a hőveszteséget annak érdekében, hogy a test belső hőmérséklete az optimális tartományban, 36-38 ° C (97-100 ° F) maradjon, ezt a hipotalamusz szabályozza.

The WELL Sound concept aims to bolster occupant health and well-being through the identification and mitigation of acoustical comfort parameters that shape occupant experiences in the built environment.

A WELL Sound koncepciójának célja az épületet használók egészségének és jólétének erősítése az akusztikai paraméterek javításával, hogy az épített környezetben tartózkodók is megtapasztalják az akusztikai kényelem előnyeit.

The WELL Materials concept aims to reduce human exposure to hazardous building material ingredients through the restriction or elimination of compounds or products known to be toxic and the promotion of safer replacements. Compounds known to be hazardous to the health of occupational workers and/or known to bioaccumulate or aggregate in the environment are also restricted and in some instances not permitted.

A WELL Materials koncepciója az emberek egészségét védi, az építőanyagokban fellelhető károsanyagok csökkentésével vagy teljes kiküszöbölésével és a megfelelő helyettesítő anyagok népszerűsítésével. Az egészségre veszélyes vegyületek felhasználását szintén szabályozza a WELL.

The WELL Mind concept promotes mental health through policy, program and design strategies that seek to address the diverse factors that influence cognitive and emotional well-being.

A WELL Mind koncepciója a mentális egészség elérését olyan rendelkezésekkel, programokkal és design stratégiákkal támogatja, melyeknek célja a kognitív és érzelmi jóllét kialakulásához való hozzájárulás.

The WELL Community concept aims to support access to essential healthcare, workplace health promotion and accommodations for new parents while establishing an inclusive, integrated community through social equity, civic engagement and accessible design.

A WELL Community koncepció célja, hogy támogassa az alapvető egészségügyi ellátáshoz való hozzáférést, a munkahelyi egészségfejlesztést és a szülők munkába való visszatérését, miközben befogadó, integrált közösséget hoz létre a társadalmi igazságosság, a polgári részvétel és a hozzáférhető formatervezés révén.

Innovation features pave the way for projects to develop unique strategies for creating healthy environments.

A WELL Innováció fejezete a projektek útját segíti, hogy egyedi és innovatív stratégiák kidolgozásával megteremtsék az egészséges környezetet.


olvass tovább...