wishlist

Raktár lista

wishlist del
A lista sorrendje módosítható Drag & Drop -al!
HU | EN

HÍREK

LOSZ ÉV LAKBERENDEZŐJE PÁLYÁZAT

LOSZ ÉV LAKBERENDEZŐJE PÁLYÁZAT Irodabútor,

LOSZ Év Lakberendezője Pályázat a lakberendező szakma egyik legjobban várt eseménye, mind a tervezők, mind a cégek számára kiemelkedő lehetőség, hogy a szakma és a nagyközönség előtt bemutatkozzon. 

Örömmel tudatjuk, hogy az Év Lakberendezője Pályázat 2023 kiemelt támogató pedig az Europa Design lett. A Kiemelt támogató témaköre az irodabútor, mely termékeket a pályakezdő kategória pályázóinak kötelezően be kell tervezni a pályázati anyagba. 


A Lakberendezők Országos Szövetsége idén 19. alkalommal írja ki az „Év Lakberendezője” pályázatot, mely a szakma legrangosabb és legkomplexebb pályázata.  

Az „Otthon” és a „Projekt” kategóriákban szakmát gyakorló tervezők indulhatnak, egy megvalósult munkával, melyről a tervek mellett az elkészült munka fotóit is be kell adni. 

A „Pályakezdő” kategóriában legfeljebb 3 éve végzett vagy még hallgató tervezők indulhatnak, a feladat kiírásban részletezett, fiktív tervezési feladat megoldásával. CIKK AJÁNLÓ


ESG TÖRVÉNY

ESG törvény europadesign,  esg, csr, iroda, irodaberendezes, egeszseg, fenntarthatosag, jomunkahely, well, welloffice, wellbeing, wellbeingoffice
2023. évi CVIII. törvény a fenntartható finanszírozás és az...
2024-01-17

ED X MINDIET 2024.04.18.

ED x MINDiet 2024.04.18. EuropaDesign, ESG, egészség, környezet, teljesítmény, együttműködés
Időről időre szeretnénk megosztani olyan kutatási eredményeket,...
2024-04-08

WELLBEING BOOSTER ORIENTÁCIÓS NAP – WELL-GAP...

Wellbeing BOOSTER Orientációs Nap – WELL-GAP ANALÍZIS europadesign, wellbeingszövetség, wellbeing, booster, wellgap, analizis,europadesign, wellbeingszövetség, wellbeing, booster, wellgap, analizis, kuponkod
Keresd rendezvényünkön promociónkat a kuponkóddal! Ha még nem...
2024-02-06

EHHEZ AJÁNLJUKBrandy SO2999 Andreu World
termék információ
termék raktárlista

Brandy SO2999

termék raktárlista

Capri Lounge BU1696 Andreu World
termék információ
termék raktárlista

Capri Lounge BU1696

termék raktárlista

Mantle pad Herman Miller
termék információ
termék raktárlista

Mantle pad

termék raktárlista

Alya BQ1558 Andreu World
termék információ
termék raktárlista

Alya BQ1558

termék raktárlista

Anna Corporate BU1405 Andreu World
termék információ
termék raktárlista

Anna Corporate BU1405

termék raktárlista

Talent Actiu
termék információ
termék raktárlista

Talent

termék raktárlista
# Actiu Nincs

Closed Bench BC6310 Andreu World
termék információ
termék raktárlista

Closed Bench BC6310

termék raktárlista

Crosshatch Herman Miller
termék információ
termék raktárlista

Crosshatch

termék raktárlista

REFERENCIÁK

BIMBÓ 5 ...

Bimbó 5  Coworking Center, Oktató Központ

CITIBANK...

Citibank International Plc. Magyarország

MODANDCO

Modandco

EGYÉB

Egyéb

TRIVIUM PACKING

Trivium Packing

OKTOGON...

Oktogon Irodaház

TRILAK

Trilak

EKATA VOLT...

EKATA volt Whitepages

2O

2o

IMEX...

Imex Filtertechnika Kft. phase 1

A WELL 11 FEJEZETE

The WELL Air concept aims to ensure high levels of indoor air quality across a building’s lifetime through diverse strategies that include source elimination or reduction, active and passive building design and operation strategies and human behavior interventions.

A WELL Air koncepciójának célja a magas minőségű beltéri levegő biztosítása az épület teljes élettartama alatt különböző stratégiák felhasználásával melyek magukban foglalják a káros anyagok levegőbe jutásának megszüntetését vagy csökkentését, az aktív és passzív épülettervezést és üzemeltetést, valamint az emberi tevékenységek által történő beavatkozások optimalizálását.

The WELL Water concept covers aspects of the quality, distribution and control of liquid water in a building. It includes features that address the availability and contaminant thresholds of drinking water, as well as features targeting the management of water to avoid damage to building materials and environmental conditions.

A WELL Water koncepciója az épületen belüli vízellátás minőségét, elosztását és ellenőrzését fedi le. Foglalkozik az ivóvíz rendelkezésre állásával illetve szennyezettségével csakúgy, mint a vízgazdálkodással kapcsolatos kérdésekkel, így kihatással van az építőanyagok minőségére illetve a környezeti körülményekre is.

The WELL Nourishment concept requires the availability of fruits and vegetables and nutritional transparency and encourages the creation of food environments where the healthiest choice is the easiest choice.

A WELL Nourishment koncepciója az épületet használók számára a friss zöldségek és gyümölcsök elérhetőségét és az épületen belül kínált táplálékoknak az átláthatóságát tűzi ki célul. Olyan környezet kialakítását támogatja, ahol az egészséges választás a legegyszerűbb választás.

The WELL Light concept promotes exposure to light and aims to create lighting environments that are optimal for visual, mental and biological health.

A WELL Light koncepció a természetes fény jelenlétét támogatja, a látási, mentális és biológiai egészség számára optimális világítási feltételek meglétére törekszik.

The WELL Movement concept promotes movement, physical activity and active living and discourages sedentary behaviors through environmental design strategies, programs and policies.

A WELL Movement koncepciója elősegíti a mozgást, a fizikai aktivitást, az aktív életet és elriaszt az ülő életmódtól a környezet megfelelő tervezésével, a különböző programokkal és irányelvek bevezetésével.

A WELL Thermal Comfort koncepció célja a produktivitás elősegítése és az ideális hőkomfort kialakítása az épület minden használója számára továbbfejlesztett hűtő-, fűtő rendszerek betervezésével, működtetésével és a rendszer személyre szabhatóságával.

A termikus kényelmet úgy definiálhatjuk, mint „az az állapot, amely kifejezi a termikus környezettel való elégedettséget és azt szubjektív értékelés alapján minősíti”. Szervezetünkben az állandó hőmérsékleti kényelmet a homeosztázis egyik területe a hőszabályozás biztosítja, mellyel egy élőlény bizonyos határok között fenntartja a testhőmérsékletét a környezeti hőmérséklet változása ellenére. Kiegyensúlyozza a hőnyereséget és a hőveszteséget annak érdekében, hogy a test belső hőmérséklete az optimális tartományban, 36-38 ° C (97-100 ° F) maradjon, ezt a hipotalamusz szabályozza.

The WELL Sound concept aims to bolster occupant health and well-being through the identification and mitigation of acoustical comfort parameters that shape occupant experiences in the built environment.

A WELL Sound koncepciójának célja az épületet használók egészségének és jólétének erősítése az akusztikai paraméterek javításával, hogy az épített környezetben tartózkodók is megtapasztalják az akusztikai kényelem előnyeit.

The WELL Materials concept aims to reduce human exposure to hazardous building material ingredients through the restriction or elimination of compounds or products known to be toxic and the promotion of safer replacements. Compounds known to be hazardous to the health of occupational workers and/or known to bioaccumulate or aggregate in the environment are also restricted and in some instances not permitted.

A WELL Materials koncepciója az emberek egészségét védi, az építőanyagokban fellelhető károsanyagok csökkentésével vagy teljes kiküszöbölésével és a megfelelő helyettesítő anyagok népszerűsítésével. Az egészségre veszélyes vegyületek felhasználását szintén szabályozza a WELL.

The WELL Mind concept promotes mental health through policy, program and design strategies that seek to address the diverse factors that influence cognitive and emotional well-being.

A WELL Mind koncepciója a mentális egészség elérését olyan rendelkezésekkel, programokkal és design stratégiákkal támogatja, melyeknek célja a kognitív és érzelmi jóllét kialakulásához való hozzájárulás.

The WELL Community concept aims to support access to essential healthcare, workplace health promotion and accommodations for new parents while establishing an inclusive, integrated community through social equity, civic engagement and accessible design.

A WELL Community koncepció célja, hogy támogassa az alapvető egészségügyi ellátáshoz való hozzáférést, a munkahelyi egészségfejlesztést és a szülők munkába való visszatérését, miközben befogadó, integrált közösséget hoz létre a társadalmi igazságosság, a polgári részvétel és a hozzáférhető formatervezés révén.

Innovation features pave the way for projects to develop unique strategies for creating healthy environments.

A WELL Innováció fejezete a projektek útját segíti, hogy egyedi és innovatív stratégiák kidolgozásával megteremtsék az egészséges környezetet.


olvass tovább...