wishlist

Raktár lista

wishlist del
A lista sorrendje módosítható Drag & Drop -al!
HU | EN

HÍREK

A MEGTARTÁS MŰVÉSZETE AVAGY MEGTARTÁS MŰVÉSZETTEL?

A MEGTARTÁS MŰVÉSZETE AVAGY MEGTARTÁS MŰVÉSZETTEL? Irodabútor,művészet, artwork, iroda, office, jll, joneslanlasalle, eujll, jll consulting

Örök téma a cégvezetők, belsőépítészek, employer branding- és HR szakemberek számára, hogy mivel lehetne visszacsábítani a munkatársakat az irodai környezetbe?


Mi a fontos számukra?


A biztonság? A közösség? A zavartalanság, a terek inspirációja? A kollaboráció a munkatársakkal?


Talán így ebben a sorrendben helyes és a hogy ezt még könnyebben el tudjuk fogadni  álljon itt egy statisztika:

A munkatársak jólétét a genetika adottságokon túl, az egészséges életmód, valamint az egészségügyi ellátásokat utcahosszal megelőzően a környezet határozza meg leginkább.


Tehát kedves döntéshozók!

A legkönnyebb út a megfelelő környezet kialakítása, a munkafolyamatok szabályozása, a középvezetők képzése is fontos a többi életminőségünket meghatározó tényezővel együtt, de miért is ne válasszuk azt a megoldást aminek a kialakítása a leggyorsabb és legnagyobb eredményt hozhatja: Legyen vonzó, és motiváló és ergonómikus a környezetünk.


 

ATTRACTION - MAJOR KRISZTINAPEARL - MAJOR KRISZTINAFLOW - MAJOR KRISZTINA


Már az  irodaház lobbyja hívogasson minket, üdvözöljön, és csábítson minket egy beszélgetésre, egy italra.

A munkaterünk és a közösségi területeink  -a bérleményi területen belül- is legyenek változatosak, inspirálóak. Indítsanak el gondolatokat, nyugtassanak meg, pörgessenek fel, stimulálják az idegrendszerünket. És ezek a funkciók tudományosan bizonyítottak, és a WELL minősítésben előírt elvárások is!

Tehát a megfelelő mennyiségű, és változatosságú „art work”  elhelyezése a térben kötelezően előírt elem ugyanúgy, mint a testünket egészségesen tartó, hőmérséklet, páratartalom, vagy fénymennyiség.

Erről a témáról készült Podcastunkban beszélgetünk Major Krisztinával, a JLL (Jones Lang LaSalle) irodabérbeadási igazgatójával, aki festőművészként is aktív szereplője az irodavilágnak és hitelességéhez vajmi kevés kétség fér. Ő igazán tudja milyen kihívásokkal néznek szembe az irodaházak tulajdonosai, a fejlesztők és főleg a bérlők. A képzőművészet és a közgazdaságtan soha nem állt még ilyen közel egymáshoz éles helyzetben.

Erről fogunk hallani a beszélgetésben.

WELLIRODA PODCAST

 PODCAST ADÁS - MŰVÉSZET AZ IRODÁBAN 


A nemrégiben lezajlott kiállításmegnyitójáról készült videó is szemlélteti, hogy milyen inspirációkat indíthatnak el a képei. Most éppen az öltözéktervezői réteget érintette meg…
CIKK AJÁNLÓ


SITLAND BOMM – KÉNYELMES ÉS ESZTÉTIKUS...

Sitland Bomm – kényelmes és esztétikus játék a térrel europadesign,sitland,bomm,professional,adrianblanc,office,interior, design, interiordesign, architecture,iroda, irodabutor, irodahaz, belsoepiteszet,esztetika, kornyezetvedelem
A Sitland számára – mint az irodai és kollektív helyiségek...
2022-02-08

AKUSZTIKUS SZIGETEK AZ IRODÁBAN

Akusztikus szigetek az irodában europadesign,akusztika,wilkhahn
Az irodák egyre népszerűbb közösségi tereiben egyszerre van igény a...
2022-05-10

ÚJULT ERŐVEL: HOME OFFICE – HERMAN MILLER OE1...

Újult erővel: Home Office – Herman Miller OE1 Workspace Collection hermanmiller, OE1, professional, homeoffice, desk, ergonomia
A pandémia miatti kényszer Home Office nagy mértékben megnövelte az...
2022-03-31

EHHEZ AJÁNLJUKDV812-ENNA DVO
termék információ
termék raktárlista

DV812-ENNA

termék raktárlista
# DVO Nincs

Adela Rex SO1414 Andreu World
termék információ
termék raktárlista

Adela Rex SO1414

termék raktárlista

Longo tároló Actiu
termék információ
termék raktárlista

Longo tároló

termék raktárlista
# Actiu Nincs

Badminton Actiu
termék információ
termék raktárlista

Badminton

termék raktárlista
# Actiu Nincs

Kabi office Akaba
termék információ
termék raktárlista

Kabi office

termék raktárlista
# Akaba Nincs

Timetable Lift Wilkhahn
termék információ
termék raktárlista

Timetable Lift

termék raktárlista

Hanna Cantilever Akaba
termék információ
termék raktárlista

Hanna Cantilever

termék raktárlista
# Akaba Nincs

PK Sitland
termék információ
termék raktárlista

PK

termék raktárlista
# Sitland Nincs

REFERENCIÁK

...

Gyógyszergyártó cég

DEXAGON-HÁZ

Dexagon-ház

MEC - MINDSHARE

MEC - Mindshare

ALKOTÁS POINT...

Alkotás Point Irodaház

INTRUM

Intrum

REPUBLIC GROUP

Republic Group

KONYHAKÖR

Konyhakör

ÖBÖL XI.

Öböl XI.

HB REAVIS...

HB Reavis Hungary Kft.

DAIKIN

Daikin

A WELL 11 FEJEZETE

The WELL Air concept aims to ensure high levels of indoor air quality across a building’s lifetime through diverse strategies that include source elimination or reduction, active and passive building design and operation strategies and human behavior interventions.

A WELL Air koncepciójának célja a magas minőségű beltéri levegő biztosítása az épület teljes élettartama alatt különböző stratégiák felhasználásával melyek magukban foglalják a káros anyagok levegőbe jutásának megszüntetését vagy csökkentését, az aktív és passzív épülettervezést és üzemeltetést, valamint az emberi tevékenységek által történő beavatkozások optimalizálását.

The WELL Water concept covers aspects of the quality, distribution and control of liquid water in a building. It includes features that address the availability and contaminant thresholds of drinking water, as well as features targeting the management of water to avoid damage to building materials and environmental conditions.

A WELL Water koncepciója az épületen belüli vízellátás minőségét, elosztását és ellenőrzését fedi le. Foglalkozik az ivóvíz rendelkezésre állásával illetve szennyezettségével csakúgy, mint a vízgazdálkodással kapcsolatos kérdésekkel, így kihatással van az építőanyagok minőségére illetve a környezeti körülményekre is.

The WELL Nourishment concept requires the availability of fruits and vegetables and nutritional transparency and encourages the creation of food environments where the healthiest choice is the easiest choice.

A WELL Nourishment koncepciója az épületet használók számára a friss zöldségek és gyümölcsök elérhetőségét és az épületen belül kínált táplálékoknak az átláthatóságát tűzi ki célul. Olyan környezet kialakítását támogatja, ahol az egészséges választás a legegyszerűbb választás.

The WELL Light concept promotes exposure to light and aims to create lighting environments that are optimal for visual, mental and biological health.

A WELL Light koncepció a természetes fény jelenlétét támogatja, a látási, mentális és biológiai egészség számára optimális világítási feltételek meglétére törekszik.

The WELL Movement concept promotes movement, physical activity and active living and discourages sedentary behaviors through environmental design strategies, programs and policies.

A WELL Movement koncepciója elősegíti a mozgást, a fizikai aktivitást, az aktív életet és elriaszt az ülő életmódtól a környezet megfelelő tervezésével, a különböző programokkal és irányelvek bevezetésével.

A WELL Thermal Comfort koncepció célja a produktivitás elősegítése és az ideális hőkomfort kialakítása az épület minden használója számára továbbfejlesztett hűtő-, fűtő rendszerek betervezésével, működtetésével és a rendszer személyre szabhatóságával.

A termikus kényelmet úgy definiálhatjuk, mint „az az állapot, amely kifejezi a termikus környezettel való elégedettséget és azt szubjektív értékelés alapján minősíti”. Szervezetünkben az állandó hőmérsékleti kényelmet a homeosztázis egyik területe a hőszabályozás biztosítja, mellyel egy élőlény bizonyos határok között fenntartja a testhőmérsékletét a környezeti hőmérséklet változása ellenére. Kiegyensúlyozza a hőnyereséget és a hőveszteséget annak érdekében, hogy a test belső hőmérséklete az optimális tartományban, 36-38 ° C (97-100 ° F) maradjon, ezt a hipotalamusz szabályozza.

The WELL Sound concept aims to bolster occupant health and well-being through the identification and mitigation of acoustical comfort parameters that shape occupant experiences in the built environment.

A WELL Sound koncepciójának célja az épületet használók egészségének és jólétének erősítése az akusztikai paraméterek javításával, hogy az épített környezetben tartózkodók is megtapasztalják az akusztikai kényelem előnyeit.

The WELL Materials concept aims to reduce human exposure to hazardous building material ingredients through the restriction or elimination of compounds or products known to be toxic and the promotion of safer replacements. Compounds known to be hazardous to the health of occupational workers and/or known to bioaccumulate or aggregate in the environment are also restricted and in some instances not permitted.

A WELL Materials koncepciója az emberek egészségét védi, az építőanyagokban fellelhető károsanyagok csökkentésével vagy teljes kiküszöbölésével és a megfelelő helyettesítő anyagok népszerűsítésével. Az egészségre veszélyes vegyületek felhasználását szintén szabályozza a WELL.

The WELL Mind concept promotes mental health through policy, program and design strategies that seek to address the diverse factors that influence cognitive and emotional well-being.

A WELL Mind koncepciója a mentális egészség elérését olyan rendelkezésekkel, programokkal és design stratégiákkal támogatja, melyeknek célja a kognitív és érzelmi jóllét kialakulásához való hozzájárulás.

The WELL Community concept aims to support access to essential healthcare, workplace health promotion and accommodations for new parents while establishing an inclusive, integrated community through social equity, civic engagement and accessible design.

A WELL Community koncepció célja, hogy támogassa az alapvető egészségügyi ellátáshoz való hozzáférést, a munkahelyi egészségfejlesztést és a szülők munkába való visszatérését, miközben befogadó, integrált közösséget hoz létre a társadalmi igazságosság, a polgári részvétel és a hozzáférhető formatervezés révén.

Innovation features pave the way for projects to develop unique strategies for creating healthy environments.

A WELL Innováció fejezete a projektek útját segíti, hogy egyedi és innovatív stratégiák kidolgozásával megteremtsék az egészséges környezetet.


olvass tovább...