wishlist

Raktár lista

wishlist del
A lista sorrendje módosítható Drag & Drop -al!
HU | EN

EUROPADESIGN

CSR – CHARITY TEVÉKENYSÉGEINK

CSR – CHARITY  TEVÉKENYSÉGEINK Irodabútor,

Büszkék vagyunk rá, hogy az elmúlt évek során számos társadalmi szervezet, intézmény működését segíthettük és támogathattuk.


2022

A Legelsősegély Alapítvány támogatása, amely szervezetnek legfőbb célja, hogy minél több embernek legyen rutinja és bátorsága újraéleszteni embertársait! 

„Magyarországon, naponta 70 ember hal meg hirtelen szívhalál következtében kortól, egészségi állapottól függetlenül. Sajnos, bárki lehet áldozat, barátunk vagy családtagunk is. Elsődleges célunk, hogy a magyar lakosság körében nagyon alacsony újraélesztési képességet elméleti és gyakorlati szinten az európai átlaghoz közelítsük.

Nincs logikus magyarázata, hogy miért nem oktatunk kellő intenzitással a járvány alatt! Oktatni kell! Nagyon kevés az Őrangyal! Jelenleg a felnőtt, aktív lakosság 3%-a! Ennyi az esély az életben maradásra, egy időben segíteni tudó kézre! Sajnos a napi bármennyi Covid áldozat mellett a napi 70 hirtelen szívhalál áldozat állandó. Bárhol is tart a járványgörbe."


Az Őrangyal Magazin januári számát itt olvashatja, cikkünk a 26-27. oldalon:
https://legelsosegely.hu/orangyal202201/OrangyalMagazin.html#p=1


Az Őrangyal Magazin februári számát itt olvashatja, cikkünk a 30-32. oldalon:
https://legelsosegely.hu/orangyal202202/OrangyalMagazin.html#p=1


2021

A Cseppkő Gyermekotthon számítástechnikai laboratóriumának felszerelésében segítettünk.
Bízunk benne, hogy támogatásunk társadalmi felelősségvállalásra buzdít más cégeket is!

Cseppkő Gyermekotthon logo Cseppkő Gyermekotthon logo2

2020


A Legelsősegély Alapítvány támogatása, amely szervezetnek legfőbb célja, hogy minél több embernek legyen rutinja és bátorsága újraéleszteni embertársait! A 2 x 45 perces képzést szakorvosok, mentősök, sürgősségi specialisták, oktatják a SOTE újraélesztési útmutatása alapján.


Őrangyal Magazin megjelenéseinket itt olvashatja:
https://europadesign.hu/cikkek/publikaciok


LEGELESŐSEGÉLY ALAPÍTVÁNY
2019


Segítettük kedves ügyfelünk, a Flamand Kormány Magyarországi Képviselete által adományozott bútorok elszállítását a Lónyay Utcai Református Gimnázium részére. Köszönjük a Belga Nagykövetség nagylelkűségét! 

,,Gimnáziumunk nevében őszintén köszönöm, hogy a Flamand Kormány Magyarországi Képviseletétől, ajándékba kapott bútorokat, térítés mentesen szállították el hozzánk.Jól esett találkozni ilyen önzetlen szándékokkal, szolgálattal!" - Tóth Csaba Csongor, a Lónyay Utcai Református Gimnázium igazgatója 2018


A Dél-pesti Centrumkórház hospice részlegének várótermét segítettük berendezni.
Bízunk benne, hogy támogatásunk társadalmi felelősségvállalásra buzdít más cégeket is!
Bővebben:
http://laszlohospice.hu/az-europa-design-segitett-a-hospice-berendezeseben/

Korábban


Várépítő projekt  400.000 Ft
LOSZ JFK Kórház nővérszobák 4 szék  120.000 Ft
Fillér utca iskola tanterem (2015)  600.000 Ft
Fillér utca iskola tanterem (2017)  250.000 Ft
Losz irda berendezés  1.500.000 Ft
Gyerekotthon  1.200.000 Ft
Nagycsaládosok egyesülete  200.000 Ft
YBL egyesület  1.500.000 Ft

CIKK AJÁNLÓ


#@PROPOSAL_A@#

EHHEZ AJÁNLJUKDizzie Arper
termék információ
termék raktárlista

Dizzie

termék raktárlista
# Arper Nincs

OE1 Mobile Easel Herman Miller
termék információ
termék raktárlista

OE1 Mobile Easel

termék raktárlista

Not True Design
termék információ
termék raktárlista

Not

termék raktárlista

Alya SO1534 Andreu World
termék információ
termék raktárlista

Alya SO1534

termék raktárlista

Millepiedi True Design
termék információ
termék raktárlista

Millepiedi

termék raktárlista

Capri Executive SO1585 Andreu World
termék információ
termék raktárlista

Capri Executive SO1585

termék raktárlista

OE1 Agile Wall Herman Miller
termék információ
termék raktárlista

OE1 Agile Wall

termék raktárlista

Esedra Light IVM
termék információ
termék raktárlista

Esedra Light

termék raktárlista
# IVM Nincs

REFERENCIÁK

ERSTE INGATLAN...

Erste Ingatlan Kft.

AMCHAM

Amcham

OTP...

OTP Egészségpénztár

ALPHASONIC KFT.

Alphasonic Kft.

HB REAVIS...

HB Reavis Hungary Kft.

METALOBOX

Metalobox

HENKEL

Henkel

SMART BEAUTY...

Smart Beauty Szalon

AUCHAN

Auchan

YDILLIUM HOTEL -...

Ydillium hotel - KROKI

A WELL 11 FEJEZETE

The WELL Air concept aims to ensure high levels of indoor air quality across a building’s lifetime through diverse strategies that include source elimination or reduction, active and passive building design and operation strategies and human behavior interventions.

A WELL Air koncepciójának célja a magas minőségű beltéri levegő biztosítása az épület teljes élettartama alatt különböző stratégiák felhasználásával melyek magukban foglalják a káros anyagok levegőbe jutásának megszüntetését vagy csökkentését, az aktív és passzív épülettervezést és üzemeltetést, valamint az emberi tevékenységek által történő beavatkozások optimalizálását.

The WELL Water concept covers aspects of the quality, distribution and control of liquid water in a building. It includes features that address the availability and contaminant thresholds of drinking water, as well as features targeting the management of water to avoid damage to building materials and environmental conditions.

A WELL Water koncepciója az épületen belüli vízellátás minőségét, elosztását és ellenőrzését fedi le. Foglalkozik az ivóvíz rendelkezésre állásával illetve szennyezettségével csakúgy, mint a vízgazdálkodással kapcsolatos kérdésekkel, így kihatással van az építőanyagok minőségére illetve a környezeti körülményekre is.

The WELL Nourishment concept requires the availability of fruits and vegetables and nutritional transparency and encourages the creation of food environments where the healthiest choice is the easiest choice.

A WELL Nourishment koncepciója az épületet használók számára a friss zöldségek és gyümölcsök elérhetőségét és az épületen belül kínált táplálékoknak az átláthatóságát tűzi ki célul. Olyan környezet kialakítását támogatja, ahol az egészséges választás a legegyszerűbb választás.

The WELL Light concept promotes exposure to light and aims to create lighting environments that are optimal for visual, mental and biological health.

A WELL Light koncepció a természetes fény jelenlétét támogatja, a látási, mentális és biológiai egészség számára optimális világítási feltételek meglétére törekszik.

The WELL Movement concept promotes movement, physical activity and active living and discourages sedentary behaviors through environmental design strategies, programs and policies.

A WELL Movement koncepciója elősegíti a mozgást, a fizikai aktivitást, az aktív életet és elriaszt az ülő életmódtól a környezet megfelelő tervezésével, a különböző programokkal és irányelvek bevezetésével.

A WELL Thermal Comfort koncepció célja a produktivitás elősegítése és az ideális hőkomfort kialakítása az épület minden használója számára továbbfejlesztett hűtő-, fűtő rendszerek betervezésével, működtetésével és a rendszer személyre szabhatóságával.

A termikus kényelmet úgy definiálhatjuk, mint „az az állapot, amely kifejezi a termikus környezettel való elégedettséget és azt szubjektív értékelés alapján minősíti”. Szervezetünkben az állandó hőmérsékleti kényelmet a homeosztázis egyik területe a hőszabályozás biztosítja, mellyel egy élőlény bizonyos határok között fenntartja a testhőmérsékletét a környezeti hőmérséklet változása ellenére. Kiegyensúlyozza a hőnyereséget és a hőveszteséget annak érdekében, hogy a test belső hőmérséklete az optimális tartományban, 36-38 ° C (97-100 ° F) maradjon, ezt a hipotalamusz szabályozza.

The WELL Sound concept aims to bolster occupant health and well-being through the identification and mitigation of acoustical comfort parameters that shape occupant experiences in the built environment.

A WELL Sound koncepciójának célja az épületet használók egészségének és jólétének erősítése az akusztikai paraméterek javításával, hogy az épített környezetben tartózkodók is megtapasztalják az akusztikai kényelem előnyeit.

The WELL Materials concept aims to reduce human exposure to hazardous building material ingredients through the restriction or elimination of compounds or products known to be toxic and the promotion of safer replacements. Compounds known to be hazardous to the health of occupational workers and/or known to bioaccumulate or aggregate in the environment are also restricted and in some instances not permitted.

A WELL Materials koncepciója az emberek egészségét védi, az építőanyagokban fellelhető károsanyagok csökkentésével vagy teljes kiküszöbölésével és a megfelelő helyettesítő anyagok népszerűsítésével. Az egészségre veszélyes vegyületek felhasználását szintén szabályozza a WELL.

The WELL Mind concept promotes mental health through policy, program and design strategies that seek to address the diverse factors that influence cognitive and emotional well-being.

A WELL Mind koncepciója a mentális egészség elérését olyan rendelkezésekkel, programokkal és design stratégiákkal támogatja, melyeknek célja a kognitív és érzelmi jóllét kialakulásához való hozzájárulás.

The WELL Community concept aims to support access to essential healthcare, workplace health promotion and accommodations for new parents while establishing an inclusive, integrated community through social equity, civic engagement and accessible design.

A WELL Community koncepció célja, hogy támogassa az alapvető egészségügyi ellátáshoz való hozzáférést, a munkahelyi egészségfejlesztést és a szülők munkába való visszatérését, miközben befogadó, integrált közösséget hoz létre a társadalmi igazságosság, a polgári részvétel és a hozzáférhető formatervezés révén.

Innovation features pave the way for projects to develop unique strategies for creating healthy environments.

A WELL Innováció fejezete a projektek útját segíti, hogy egyedi és innovatív stratégiák kidolgozásával megteremtsék az egészséges környezetet.


olvass tovább...