wishlist

Raktár lista

wishlist del
A lista sorrendje módosítható Drag & Drop -al!
HU | EN

ACTIU

Rendezés relevancia szerint:

Gyártói Termék Szűrés ( Kategória szerint )Aktív és dinamikus irodabútorok az ACTIUtól


Spanyolország legnagyobb közületi bútorgyártója valódi többgenerációs családi vállalkozás. A hagyományos irodabútorok gyártása mellett az elmúlt 10 évben egyre több designorientált termék került be a választékba.

A cég új közösségi bútor koncepciója az inspiratív munkakörnyezet kialakítását támogatja, legyen az klasszikus irodai munkahely vagy home office. A kollekció fókuszában a mozgás fontossága áll, a nemzetközi trendekkel egybecsengően. Actiu katalánul annyit tesz: aktivitás, dinamizmus.

Az 1968-ban alapított, spanyol Actiu kifejezetten irodabútorok gyártására specializálódott. Hitvallásuk szerint ők tervezik, gyártják és árulják a leghatékonyabb és legkényelmesebb irodai berendezéseket: asztalokat, székeket, szekrényeket és egyéb tárolókat/eszközöket. Termékeik az emberi igények kutatásait alapul véve készülnek. Elsődleges feladatuknak tartják megtalálni a kapcsolatot a mindennapi élet kihívásai és a modern technológia között.

Egy irodai szék, mely előre látja használója mozgását, ez a TNK Flex. A 2018-as German Design Award győztese ez a szék, mely létrejöttét a mozgás inspirálta. Intelligens háttámlája teljes mozgásszabadságot biztosít.

Kiemelkedik kínálatukból az AGILE kollekció. Lehetővé teszi a terek gyors és hatékony újratervezését, átrendezését. Moduláris jellegű, kerekekkel ellátott elemei többféleképpen használhatóak. 

ACTIU AGILE KOLLEKCIÓ

A kárpitozott kivitelezésű termékek fokozzák a hangelnyelő képességet, így aktív akusztikai védettséget nyújt.

Lounge bútorai komfortosak és otthonosak egyidejűleg. Olyan nyugodt környezetet teremtenek, ahol a dolgozók kikapcsolódhatnak és feltöltődhetnek miközben a feladataikat sem hanyagolják el.

A Badminton, mint egy trón jeleik meg az irodatérben, mértével és formájával bárkit lenyűgöz.

ACTIU BADMINTON

A Noom, elegáns és barátságos. Testre-szabhatósága miatt számos különböző enteriőrbe beilleszthető.

Noom

A Bend négy különböző modulból áll, melyek végtelenségig variálhatók. Így hozva létre menő és kényelmesen puha padrendszert. Többféle kiegészítővel, kerek puffokkal, kis asztalokkal is kiegészíthető.

Bend

A Longo moduláris rendszer, kanapékból, operatív és vezetői asztalokból és tárolóbútorokból áll. 

Longo

Az Europa Design kínálatában szereplő ACTIU irodabútorok számos hazai irodaházban teszik kényelmesebbé a munkanapokat.

Az Atos Magyarország Vital plus asztalokkal és Efit forgószékekkel, mely egy magas szék, akár bárszék magasságú pozícióba is állítható. Ugyanennek a görgős széknek szavaztak bizalmat a Bánáti Hartvig Építész Iroda vezetői is. 

Efit forgószék Actiu

A 2013-as Év Irodája Díj győztese, Avis Budget Group Trama állítható magasságú asztalokkal és Arkitekt asztalokkal tette irodáját kényelmessé és jól használhatóvá.

Az ACTIU irodabútorait használva olyan esztétikus és sokoldalú irodai helységkoncepciók alakíthatók ki, melyek minden mai igényt kielégítenek a munkavállalók számára. Lehetővé teszik az önálló munkavégzést, visszavonultan és csendes közegben, de módot adnak az interaktív, csoportos tevékenységek, megbeszélések számára is. Különféle ülőhelyeket és asztalokat kínál. 

Egy ilyen motiváló környezetben az ember friss, dinamikus és kreatív lesz. A mai, fiatal munkavállaló célja, a munka életmóddá alakítása, nem pedig megélhetéssé. Az új generáció számára a munka és munkahely élmény, tanulás,  együttműködés, szórakozás és család.

Az új munkahelyi modell megfelelően személyre szabott és szegmentált. Az otthonra emlékeztető irodai környezet, egyre sokoldalúbb bútorokkal van kialakítva, melyet természetes elemekkel tesznek még hangulatosabbá. A bútorok már nem egyszerű tárgyak, hanem olyan eszközzé váltak, amelyek olyan szempontokat erősítenek, mint a kommunikáció, az ergonómia és a felhasználók jólétének javítása. Lehetőség van a bútorok felcserélésére, könnyű mozgatására és egy helyiség gyors átrendezésére a szituáció és a részt vevő munkatársak számának függvényében.


Íme egy rövid videó:

REFERENCIÁNK ITT MEGTEKINTHETŐK


NINCSENEK TERMÉKEK EBBEN A KATEGÓRIÁBAN1 / 0 oldal | 1 - 16 / 0 találat

REFERENCIÁK

KMW

KMW

STADLER SZOLNOK...

STADLER SZOLNOK VASÚTI JÁRMÛGYÁRTÓ KFT.

WIZZ AIR

Wizz Air

KPMG

KPMG

MEDIMPEX ZRT.

Medimpex Zrt.

SYNTHES MEDICAL...

Synthes Medical Kft.

CSIKÓS...

Csikós Építész Iroda

ERSTE INGATLAN...

Erste Ingatlan Kft.

ENERGIA KÖZPONT...

Energia Központ Nonprofit Kft.

TELEKOM...

TELEKOM Spaceplan

A WELL 11 FEJEZETE

The WELL Air concept aims to ensure high levels of indoor air quality across a building’s lifetime through diverse strategies that include source elimination or reduction, active and passive building design and operation strategies and human behavior interventions.

A WELL Air koncepciójának célja a magas minőségű beltéri levegő biztosítása az épület teljes élettartama alatt különböző stratégiák felhasználásával melyek magukban foglalják a káros anyagok levegőbe jutásának megszüntetését vagy csökkentését, az aktív és passzív épülettervezést és üzemeltetést, valamint az emberi tevékenységek által történő beavatkozások optimalizálását.

The WELL Water concept covers aspects of the quality, distribution and control of liquid water in a building. It includes features that address the availability and contaminant thresholds of drinking water, as well as features targeting the management of water to avoid damage to building materials and environmental conditions.

A WELL Water koncepciója az épületen belüli vízellátás minőségét, elosztását és ellenőrzését fedi le. Foglalkozik az ivóvíz rendelkezésre állásával illetve szennyezettségével csakúgy, mint a vízgazdálkodással kapcsolatos kérdésekkel, így kihatással van az építőanyagok minőségére illetve a környezeti körülményekre is.

The WELL Nourishment concept requires the availability of fruits and vegetables and nutritional transparency and encourages the creation of food environments where the healthiest choice is the easiest choice.

A WELL Nourishment koncepciója az épületet használók számára a friss zöldségek és gyümölcsök elérhetőségét és az épületen belül kínált táplálékoknak az átláthatóságát tűzi ki célul. Olyan környezet kialakítását támogatja, ahol az egészséges választás a legegyszerűbb választás.

The WELL Light concept promotes exposure to light and aims to create lighting environments that are optimal for visual, mental and biological health.

A WELL Light koncepció a természetes fény jelenlétét támogatja, a látási, mentális és biológiai egészség számára optimális világítási feltételek meglétére törekszik.

The WELL Movement concept promotes movement, physical activity and active living and discourages sedentary behaviors through environmental design strategies, programs and policies.

A WELL Movement koncepciója elősegíti a mozgást, a fizikai aktivitást, az aktív életet és elriaszt az ülő életmódtól a környezet megfelelő tervezésével, a különböző programokkal és irányelvek bevezetésével.

A WELL Thermal Comfort koncepció célja a produktivitás elősegítése és az ideális hőkomfort kialakítása az épület minden használója számára továbbfejlesztett hűtő-, fűtő rendszerek betervezésével, működtetésével és a rendszer személyre szabhatóságával.

A termikus kényelmet úgy definiálhatjuk, mint „az az állapot, amely kifejezi a termikus környezettel való elégedettséget és azt szubjektív értékelés alapján minősíti”. Szervezetünkben az állandó hőmérsékleti kényelmet a homeosztázis egyik területe a hőszabályozás biztosítja, mellyel egy élőlény bizonyos határok között fenntartja a testhőmérsékletét a környezeti hőmérséklet változása ellenére. Kiegyensúlyozza a hőnyereséget és a hőveszteséget annak érdekében, hogy a test belső hőmérséklete az optimális tartományban, 36-38 ° C (97-100 ° F) maradjon, ezt a hipotalamusz szabályozza.

The WELL Sound concept aims to bolster occupant health and well-being through the identification and mitigation of acoustical comfort parameters that shape occupant experiences in the built environment.

A WELL Sound koncepciójának célja az épületet használók egészségének és jólétének erősítése az akusztikai paraméterek javításával, hogy az épített környezetben tartózkodók is megtapasztalják az akusztikai kényelem előnyeit.

The WELL Materials concept aims to reduce human exposure to hazardous building material ingredients through the restriction or elimination of compounds or products known to be toxic and the promotion of safer replacements. Compounds known to be hazardous to the health of occupational workers and/or known to bioaccumulate or aggregate in the environment are also restricted and in some instances not permitted.

A WELL Materials koncepciója az emberek egészségét védi, az építőanyagokban fellelhető károsanyagok csökkentésével vagy teljes kiküszöbölésével és a megfelelő helyettesítő anyagok népszerűsítésével. Az egészségre veszélyes vegyületek felhasználását szintén szabályozza a WELL.

The WELL Mind concept promotes mental health through policy, program and design strategies that seek to address the diverse factors that influence cognitive and emotional well-being.

A WELL Mind koncepciója a mentális egészség elérését olyan rendelkezésekkel, programokkal és design stratégiákkal támogatja, melyeknek célja a kognitív és érzelmi jóllét kialakulásához való hozzájárulás.

The WELL Community concept aims to support access to essential healthcare, workplace health promotion and accommodations for new parents while establishing an inclusive, integrated community through social equity, civic engagement and accessible design.

A WELL Community koncepció célja, hogy támogassa az alapvető egészségügyi ellátáshoz való hozzáférést, a munkahelyi egészségfejlesztést és a szülők munkába való visszatérését, miközben befogadó, integrált közösséget hoz létre a társadalmi igazságosság, a polgári részvétel és a hozzáférhető formatervezés révén.

Innovation features pave the way for projects to develop unique strategies for creating healthy environments.

A WELL Innováció fejezete a projektek útját segíti, hogy egyedi és innovatív stratégiák kidolgozásával megteremtsék az egészséges környezetet.


olvass tovább...