wishlist

Raktár lista

wishlist del
A lista sorrendje módosítható Drag & Drop -al!
HU | EN

ARTHUR HOLM

Rendezés relevancia szerint:

Gyártói Termék Szűrés ( Kategória szerint )Inspiráló és rugalmas kommunikációs technológia

Motoros hajtású, kihúzható és összecsukható monitorok a bútorba szerelve. Az Arthur Holm tárgyalótermek, irodák és konferenciatermek funkcionális megoldásaira kínál termékeket. 

A márka a hatvanas-hetvenes években tevékenykedő Jorgen Alex Jensen dán bútortervezőtől ered. A formatervezés és az ergonómia terén szerzett inspirációit családja folytatta, amely az ARTHUR HOLM termékkínálatának tervezői ereje.

Több mint 40 éves folyamatos termékvizsgálat eredményeként, jelenleg 27 termék szabadalmával rendelkezik és világszerte több mint 45 országban működik. FALI MONITOROK

A Rise monitorokat úgy tervezték, hogy a látogatókat szívélyes fogadtatásban és kényelmes tájékoztatásban részesítsék. Csiszolt rozsdamentes acélból vagy alumíniumból készülnek, fekete szerigrapírozott üveggel. A monitorok különböző méretekben kaphatók 12 és 22″ között.  Szabványos fali konzolokra illeszkednek. Ezek a falra szerelhető monitorok különböző opciókkal személyre szabhatók: beágyazott PC, érintőképernyő és beépített kamera.

BÚTORBA INTEGRÁLHATÓ MONITOROK

Az AH1 egy kézzel összecsukható alumínium monitor asztali számítógépekhez, eloxált felülettel és sötét öntöttvas talppal. Vakításgátló védőüveget tartalmaz, stílusos fekete kerettel. Ideális megoldás előadótermekbe, tárgyaló- és konferenciatermekbe, valamint információs pultokba.  Az AH1 17" és 22″-es méretben kapható.

DYNAMIC

A Dynamic termékcsalád a hibrid munkahelyi szemlélet esetén ideális. Lehetővé teszi a felhasználók számára a hatékony és eredményes együttműködést bárhonnan.

A Dynamic4 egy egyedülálló Windows-alapú médiamegbeszélőhely, amely páratlan tárgyalási platformot hoz létre. Ez egy motoros mechanizmust tartalmaz 4 képernyőből, 4 beépített kamerával, 2 hangszóróval, 2 tömbmikrofonnal, egy CPU-val, 4 USB tápegységgel és 2 asztali HDMI bemenettel. Ez egy asztalközponti megoldás, amely segít a hely optimalizálásában és a szemkontaktus fenntartásában a megbeszélések során. Egy gombnyomással 4 monitor emelkedik ki az asztal felületéről.

NINCSENEK TERMÉKEK EBBEN A KATEGÓRIÁBAN1 / 0 oldal | 1 - 16 / 0 találat

REFERENCIÁK

VEOLIA

Veolia

SANOFI

sanofi

BP AGORA HUB

BP Agora HUB

EUROPA DESIGN -...

Europa Design - Well Point

PUBLICIS KFT.

Publicis Kft.

VÁCI 140

Váci 140

VEOLIA

Veolia

APOLLO BUSINESS...

Apollo Business Center

EUROMOVE KFT.

Euromove Kft.

ALLEE CENTER...

ALLEE Center food court

A WELL 11 FEJEZETE

The WELL Air concept aims to ensure high levels of indoor air quality across a building’s lifetime through diverse strategies that include source elimination or reduction, active and passive building design and operation strategies and human behavior interventions.

A WELL Air koncepciójának célja a magas minőségű beltéri levegő biztosítása az épület teljes élettartama alatt különböző stratégiák felhasználásával melyek magukban foglalják a káros anyagok levegőbe jutásának megszüntetését vagy csökkentését, az aktív és passzív épülettervezést és üzemeltetést, valamint az emberi tevékenységek által történő beavatkozások optimalizálását.

The WELL Water concept covers aspects of the quality, distribution and control of liquid water in a building. It includes features that address the availability and contaminant thresholds of drinking water, as well as features targeting the management of water to avoid damage to building materials and environmental conditions.

A WELL Water koncepciója az épületen belüli vízellátás minőségét, elosztását és ellenőrzését fedi le. Foglalkozik az ivóvíz rendelkezésre állásával illetve szennyezettségével csakúgy, mint a vízgazdálkodással kapcsolatos kérdésekkel, így kihatással van az építőanyagok minőségére illetve a környezeti körülményekre is.

The WELL Nourishment concept requires the availability of fruits and vegetables and nutritional transparency and encourages the creation of food environments where the healthiest choice is the easiest choice.

A WELL Nourishment koncepciója az épületet használók számára a friss zöldségek és gyümölcsök elérhetőségét és az épületen belül kínált táplálékoknak az átláthatóságát tűzi ki célul. Olyan környezet kialakítását támogatja, ahol az egészséges választás a legegyszerűbb választás.

The WELL Light concept promotes exposure to light and aims to create lighting environments that are optimal for visual, mental and biological health.

A WELL Light koncepció a természetes fény jelenlétét támogatja, a látási, mentális és biológiai egészség számára optimális világítási feltételek meglétére törekszik.

The WELL Movement concept promotes movement, physical activity and active living and discourages sedentary behaviors through environmental design strategies, programs and policies.

A WELL Movement koncepciója elősegíti a mozgást, a fizikai aktivitást, az aktív életet és elriaszt az ülő életmódtól a környezet megfelelő tervezésével, a különböző programokkal és irányelvek bevezetésével.

A WELL Thermal Comfort koncepció célja a produktivitás elősegítése és az ideális hőkomfort kialakítása az épület minden használója számára továbbfejlesztett hűtő-, fűtő rendszerek betervezésével, működtetésével és a rendszer személyre szabhatóságával.

A termikus kényelmet úgy definiálhatjuk, mint „az az állapot, amely kifejezi a termikus környezettel való elégedettséget és azt szubjektív értékelés alapján minősíti”. Szervezetünkben az állandó hőmérsékleti kényelmet a homeosztázis egyik területe a hőszabályozás biztosítja, mellyel egy élőlény bizonyos határok között fenntartja a testhőmérsékletét a környezeti hőmérséklet változása ellenére. Kiegyensúlyozza a hőnyereséget és a hőveszteséget annak érdekében, hogy a test belső hőmérséklete az optimális tartományban, 36-38 ° C (97-100 ° F) maradjon, ezt a hipotalamusz szabályozza.

The WELL Sound concept aims to bolster occupant health and well-being through the identification and mitigation of acoustical comfort parameters that shape occupant experiences in the built environment.

A WELL Sound koncepciójának célja az épületet használók egészségének és jólétének erősítése az akusztikai paraméterek javításával, hogy az épített környezetben tartózkodók is megtapasztalják az akusztikai kényelem előnyeit.

The WELL Materials concept aims to reduce human exposure to hazardous building material ingredients through the restriction or elimination of compounds or products known to be toxic and the promotion of safer replacements. Compounds known to be hazardous to the health of occupational workers and/or known to bioaccumulate or aggregate in the environment are also restricted and in some instances not permitted.

A WELL Materials koncepciója az emberek egészségét védi, az építőanyagokban fellelhető károsanyagok csökkentésével vagy teljes kiküszöbölésével és a megfelelő helyettesítő anyagok népszerűsítésével. Az egészségre veszélyes vegyületek felhasználását szintén szabályozza a WELL.

The WELL Mind concept promotes mental health through policy, program and design strategies that seek to address the diverse factors that influence cognitive and emotional well-being.

A WELL Mind koncepciója a mentális egészség elérését olyan rendelkezésekkel, programokkal és design stratégiákkal támogatja, melyeknek célja a kognitív és érzelmi jóllét kialakulásához való hozzájárulás.

The WELL Community concept aims to support access to essential healthcare, workplace health promotion and accommodations for new parents while establishing an inclusive, integrated community through social equity, civic engagement and accessible design.

A WELL Community koncepció célja, hogy támogassa az alapvető egészségügyi ellátáshoz való hozzáférést, a munkahelyi egészségfejlesztést és a szülők munkába való visszatérését, miközben befogadó, integrált közösséget hoz létre a társadalmi igazságosság, a polgári részvétel és a hozzáférhető formatervezés révén.

Innovation features pave the way for projects to develop unique strategies for creating healthy environments.

A WELL Innováció fejezete a projektek útját segíti, hogy egyedi és innovatív stratégiák kidolgozásával megteremtsék az egészséges környezetet.


olvass tovább...