wishlist

Raktár lista

wishlist del
A lista sorrendje módosítható Drag & Drop -al!
HU | EN

GREYFOX

Rendezés relevancia szerint:

Gyártói Termék Szűrés ( Kategória szerint )Az urbanizmus koncepciója, GreyFox

 

A GreyFox célja, olyan nagyszerű termékeket készíteni, amelyek segítenek ügyfeleiknek ideális testhelyzetben dolgozni vagy tanulni és könnyedén kapcsolatot teremteni egymással megbeszélések közben. 

A GreyFox jelenleg a Perch Stúdióval együttműködve olyan termékmegoldások gyűjteményének kifejlesztésén dolgozik, amelyek megfelelnek a mai agilis társadalom igényeinek, miközben a mai összekapcsolt világban a jólét iránti igényekre is reagálnak.

A GreyFox a Walls to Workstations és a Thomas Montgomery Ltd. közös vállalkozása.

Thomas Montgomery Ltd - Az 1978-ban alapított Thomas Montgomery Ltd. második generációs szerződéses ülőbútorgyártó és a munkaterületi bútorok vezető szállítója.

Walls to Workstations - 1994-ben alapították kereskedelmi belsőépítészeti megoldások specialistájaként, és ma már minden ágazatban tevékenykedik, beleértve az irodákat, a vendéglátást, az egészségügyet és az oktatást.

NÉGY nagyobb termékcsaládot találunk meg kínálatukban.

1, SYMPATICO

2, GROUNDED

3, FLOAT

4, FLOAT X

1, SYMPATICO

A Sympatico kollekciót úgy terveztük, hogy alapvető, kötöttségek nélküli mozgást biztosítson.

Az együttműködés, a társadalmi szerepvállalás és az alkalmazkodóképesség kulcsfontosságú tényezők az emberek irodai környezetbe vonzása szempontjából. A Sympatico lehetővé teszi a könnyű, kötetlen elköteleződést, kompromisszumok nélküli élményt nyújtva hagyományos és nem hagyományos terekben egyaránt.

A Sympatico támogatja a valóban agilis környezetet, megkönnyítve a napi változásokat és a széleskörű csoportdinamikát a mobil teljesítmény és a mobil videokonferencia-technológia révén.

Nincs konnektor? Semmi gond! Akkumulátoros töltőállomásaink és kijelző egységeink lehetővé teszik, hogy a megbeszélések a munkaterület bármely területén megtörténhessenek.

2, GROUNDED

A Groundeddel az a célunk, hogy javítsuk az emberek informális interakcióit a projektmunka során, ülő, ülő és/vagy álló helyzetben.

A Grounded egy állómagasságú munkafelületet biztosít mély láblappal, hogy a felhasználók lába megfelelő, kényelmes és rendkívül ergonomikus talajra kerüljön. A Grounded egy egyedülálló projektasztal-sorozat, mivel extra széles "láblemezzel" rendelkezik.

A mai agilis környezet megfelelően rugalmas áramellátási megoldásokat igényel. A Grounded képes integrált USB és nemzetközi áram- és adatmodulok elhelyezésére.

3, FLOAT 

A Float segítségével egy hihetetlenül könnyű, újszerű és szórakoztató megoldást hoztunk létre.

A Float egyszerű, moduláris, elegáns és ideális a nyilvános terekben - korlátlan kombinációs lehetőséget biztosít.

Szuper rugalmas, mozgékony és ergonomikus, és úgy tervezték, hogy szórakoztató és szép legyen. 

A hatszög - a Float alapvető építőköve végtelen számú kombinációt és elrendezést tesz lehetővé. Nincs eleje vagy hátulja, így bármilyen irányba fordulhatunk rajta.  Tartalmaz egy elválasztó paravánt, egy zsámolyt és egy asztali elemet. A Float szék nagyméretű, kényelmes karfapárnája az ülőfelülettel kontrasztos kivitelben is választható.

4, FLOAT X

A FLOAT X forgóüléssel, ágyéktámasszal, körbefutó munkalapokkal és kerekekkel rendelkezik. A FLOAT X a kárpitozott karfát/munkalapot tartós és kemény felülettel helyettesíti, így ideális a nagy forgalmú helyiségekbe, oktatási és laboratóriumi környezetbe. 


FLOAT X Greyfox
termék információ
termék raktárlista

FLOAT X

termék raktárlista
# Greyfox Nincs
Grounded Greyfox
termék információ
termék raktárlista

Grounded

termék raktárlista
# Greyfox Nincs
Sympatico Greyfox
termék információ
termék raktárlista

Sympatico

termék raktárlista
# Greyfox Nincs


1 / 1 oldal | 1 - 16 / 4 találat
1

REFERENCIÁK

AMC

AMC

OPEN SOCIETY...

Open Society Institute

HB REAVIS...

HB Reavis Hungary Kft.

RICOH

Ricoh

MAGÁNLAKÁS -...

Magánlakás - Budapest

TELEKOM...

TELEKOM Spaceplan

ALL YOU CAN MOVE

All You Can Move

INGATLAN.COM

ingatlan.com

ZAI VIKTÓRIA

Zai Viktória

DOUWE EGBERTS

Douwe Egberts

A WELL 11 FEJEZETE

The WELL Air concept aims to ensure high levels of indoor air quality across a building’s lifetime through diverse strategies that include source elimination or reduction, active and passive building design and operation strategies and human behavior interventions.

A WELL Air koncepciójának célja a magas minőségű beltéri levegő biztosítása az épület teljes élettartama alatt különböző stratégiák felhasználásával melyek magukban foglalják a káros anyagok levegőbe jutásának megszüntetését vagy csökkentését, az aktív és passzív épülettervezést és üzemeltetést, valamint az emberi tevékenységek által történő beavatkozások optimalizálását.

The WELL Water concept covers aspects of the quality, distribution and control of liquid water in a building. It includes features that address the availability and contaminant thresholds of drinking water, as well as features targeting the management of water to avoid damage to building materials and environmental conditions.

A WELL Water koncepciója az épületen belüli vízellátás minőségét, elosztását és ellenőrzését fedi le. Foglalkozik az ivóvíz rendelkezésre állásával illetve szennyezettségével csakúgy, mint a vízgazdálkodással kapcsolatos kérdésekkel, így kihatással van az építőanyagok minőségére illetve a környezeti körülményekre is.

The WELL Nourishment concept requires the availability of fruits and vegetables and nutritional transparency and encourages the creation of food environments where the healthiest choice is the easiest choice.

A WELL Nourishment koncepciója az épületet használók számára a friss zöldségek és gyümölcsök elérhetőségét és az épületen belül kínált táplálékoknak az átláthatóságát tűzi ki célul. Olyan környezet kialakítását támogatja, ahol az egészséges választás a legegyszerűbb választás.

The WELL Light concept promotes exposure to light and aims to create lighting environments that are optimal for visual, mental and biological health.

A WELL Light koncepció a természetes fény jelenlétét támogatja, a látási, mentális és biológiai egészség számára optimális világítási feltételek meglétére törekszik.

The WELL Movement concept promotes movement, physical activity and active living and discourages sedentary behaviors through environmental design strategies, programs and policies.

A WELL Movement koncepciója elősegíti a mozgást, a fizikai aktivitást, az aktív életet és elriaszt az ülő életmódtól a környezet megfelelő tervezésével, a különböző programokkal és irányelvek bevezetésével.

A WELL Thermal Comfort koncepció célja a produktivitás elősegítése és az ideális hőkomfort kialakítása az épület minden használója számára továbbfejlesztett hűtő-, fűtő rendszerek betervezésével, működtetésével és a rendszer személyre szabhatóságával.

A termikus kényelmet úgy definiálhatjuk, mint „az az állapot, amely kifejezi a termikus környezettel való elégedettséget és azt szubjektív értékelés alapján minősíti”. Szervezetünkben az állandó hőmérsékleti kényelmet a homeosztázis egyik területe a hőszabályozás biztosítja, mellyel egy élőlény bizonyos határok között fenntartja a testhőmérsékletét a környezeti hőmérséklet változása ellenére. Kiegyensúlyozza a hőnyereséget és a hőveszteséget annak érdekében, hogy a test belső hőmérséklete az optimális tartományban, 36-38 ° C (97-100 ° F) maradjon, ezt a hipotalamusz szabályozza.

The WELL Sound concept aims to bolster occupant health and well-being through the identification and mitigation of acoustical comfort parameters that shape occupant experiences in the built environment.

A WELL Sound koncepciójának célja az épületet használók egészségének és jólétének erősítése az akusztikai paraméterek javításával, hogy az épített környezetben tartózkodók is megtapasztalják az akusztikai kényelem előnyeit.

The WELL Materials concept aims to reduce human exposure to hazardous building material ingredients through the restriction or elimination of compounds or products known to be toxic and the promotion of safer replacements. Compounds known to be hazardous to the health of occupational workers and/or known to bioaccumulate or aggregate in the environment are also restricted and in some instances not permitted.

A WELL Materials koncepciója az emberek egészségét védi, az építőanyagokban fellelhető károsanyagok csökkentésével vagy teljes kiküszöbölésével és a megfelelő helyettesítő anyagok népszerűsítésével. Az egészségre veszélyes vegyületek felhasználását szintén szabályozza a WELL.

The WELL Mind concept promotes mental health through policy, program and design strategies that seek to address the diverse factors that influence cognitive and emotional well-being.

A WELL Mind koncepciója a mentális egészség elérését olyan rendelkezésekkel, programokkal és design stratégiákkal támogatja, melyeknek célja a kognitív és érzelmi jóllét kialakulásához való hozzájárulás.

The WELL Community concept aims to support access to essential healthcare, workplace health promotion and accommodations for new parents while establishing an inclusive, integrated community through social equity, civic engagement and accessible design.

A WELL Community koncepció célja, hogy támogassa az alapvető egészségügyi ellátáshoz való hozzáférést, a munkahelyi egészségfejlesztést és a szülők munkába való visszatérését, miközben befogadó, integrált közösséget hoz létre a társadalmi igazságosság, a polgári részvétel és a hozzáférhető formatervezés révén.

Innovation features pave the way for projects to develop unique strategies for creating healthy environments.

A WELL Innováció fejezete a projektek útját segíti, hogy egyedi és innovatív stratégiák kidolgozásával megteremtsék az egészséges környezetet.


olvass tovább...