wishlist

Raktár lista

wishlist del
A lista sorrendje módosítható Drag & Drop -al!
HU | EN
#HERMAN MILLER

AERON REMASTERED B

Termék család
Aeron
RENDELHETŐ

KATEGÓRIÁK:


Dolgozói forgószékek
#Aeron #ülőbútor #irodai Szék #görgős Szék #dolgozói Szék #ergonomikus Szék

AERON REMASTERED B

RESZPONZÍV. HOLISZTIKUS. INTELLIGENS anyaghasználat jellemzi, még finomabb részletkidolgozás, még komplexebb beállítási lehetőségek. 

Az 1994-ben bemutatott Aeron szék túlzás nélkül forradalmasította az irodai ülésergonómiát.
Azóta sokat változott a világ, ezért MOST az Aeron is változott!Olvassa el a TELEX.hu cikkét, amely objektíven és pártatlanul foglalja össze mindazt, amit a tudomány ma a munkaszékekkel kapcsolatban ismer és bemutatja azokat figyelemre érdemes megoldásokat,  amelyek a piacon megtalálhatóak. 


ELOLVASOM A TELEX CIKKET   


    FÁJLOK LETÖLTÉSÉHEZ BELÉPÉS SZÜKSÉGES

DON CHADWICK

Don Chadwick

CRADLE TO CRADLE

Cradle to Cradle

<p style="text-align: justify;" data-mce-style="text-align: justify;">A Cradle to Cradle Certified® a biztonságos, körkörös és felelősségteljesen előállított termékek globális szabványa.</p><p style="text-align: justify;" data-mce-style="text-align: justify;">Vezető márkák, kiskereskedők, tervezők és gyártók az értéklánc egészében a Cradle to Cradle Certified termékszabványra támaszkodnak, hogy termékeiknek az emberekre és a bolygóra gyakorolt hatása pozitív legyen. A Cradle to Cradle Certified több mint egy évtizede segíti a vállalatokat abban, hogy a világ legfejlettebb, tudományosan megalapozott intézkedései szerint újítsák meg és optimalizálják az anyagokat és termékeket.</p><p style="text-align: justify;" data-mce-style="text-align: justify;">A Cradle to Cradle Certified a fenntarthatósági teljesítmény öt kategóriájában értékeli az anyagok és termékek biztonságát, körforgását és felelősségét:</p><p>Anyagegészségügy: annak biztosítása, hogy az anyagok biztonságosak legyenek az emberek és a környezet számára.</p><p>Termékkörforgás: a körforgásos gazdaság lehetővé tétele regeneratív termékek és folyamatok tervezésével.</p><p>Tiszta levegő és klímavédelem: a tiszta levegő védelme, a megújuló energiaforrások támogatása és a káros kibocsátások csökkentése.</p><p>Víz & Talaj Stewardship: a tiszta víz és az egészséges talaj megőrzése.</p><p>Társadalmi méltányosság: az emberi jogok tiszteletben tartása és hozzájárulás egy igazságos és méltányos társadalomhoz.</p><p style="text-align: justify;" data-mce-style="text-align: justify;">A C2C Certified® minősítés konkrétan azt tanúsítja, hogy a termékek - az anyagok és a kivitelek - nem tartalmaznak tiltott és egészségkárosító anyagokat. Ugyanakkor foglalkozik a tiszta levegő, a tiszta víz és a tiszta talaj védelmével, a felelős energiafelhasználással, a környezetvédelemmel, a regenerálódási lehetőségekkel és a termékeket gyártó munkavállalók jogaival. </p>

CITIBANK INTERNATIONAL PLC. MAGYARORSZÁG

Citibank International Plc. Magyarország
#

EUROPA DESIGN - WELL POINT

Europa Design - Well Point
#Europadesign #Europa Design - Well Point #Referencia

Aeron Remastered

#Herman Miller

Dolgozói forgószékek | Vezetői forgószékek

Az Aeron első változata forradalmasította az irodaszékeket 1994-ben, hiszen nem egyszerűen az emberek ülésmódját változtatta meg, hanem a gondolkodásmódjukat, hogy milyen is legyen egy irodaszék. Tervezői, Bill...

EHHEZ AJÁNLJUKCrosshatch Herman Miller
termék információ
termék raktárlista

Crosshatch

termék raktárlista
Raktáron
Mirra 2 Triflex Herman Miller
termék információ
termék raktárlista

Mirra 2 Triflex

termék raktárlista
# Herman Miller (1db) 534,415-534,415 Ft.
OE1 Communal Tables Herman Miller
termék információ
termék raktárlista

OE1 Communal Tables

termék raktárlista
Luva modul kanapé Herman Miller
termék információ
termék raktárlista

Luva modul kanapé

termék raktárlista
Zeph Chair Herman Miller
termék információ
termék raktárlista

Zeph Chair

termék raktárlista
OLLIN MONITOR ARM Herman Miller
termék információ
termék raktárlista

OLLIN MONITOR ARM

termék raktárlista
Rendelhető
Aeron Remastered Herman Miller
termék információ
termék raktárlista

Aeron Remastered

termék raktárlista
# Herman Miller 733,816-733,816 Ft.
OE1 Project Table Herman Miller
termék információ
termék raktárlista

OE1 Project Table

termék raktárlista

REFERENCIÁK

EMERSON PROCESS...

Emerson Process Management Kft.

VEOLIA

Veolia

GLAXOSMITHKLINE...

GlaxoSmithKline Kft.

EWBC

EWBC

...

Ecodome-Greencourt

BÉCSI KÁVÉZÓ

Bécsi Kávézó

MOHÁCSI

Mohácsi

DUNA PALOTA -...

Duna Palota - Nad'or Bisztró

DNV-GL

DNV-GL

ERNST & YOUNG

Ernst & Young

A WELL 11 FEJEZETE

The WELL Air concept aims to ensure high levels of indoor air quality across a building’s lifetime through diverse strategies that include source elimination or reduction, active and passive building design and operation strategies and human behavior interventions.

A WELL Air koncepciójának célja a magas minőségű beltéri levegő biztosítása az épület teljes élettartama alatt különböző stratégiák felhasználásával melyek magukban foglalják a káros anyagok levegőbe jutásának megszüntetését vagy csökkentését, az aktív és passzív épülettervezést és üzemeltetést, valamint az emberi tevékenységek által történő beavatkozások optimalizálását.

The WELL Water concept covers aspects of the quality, distribution and control of liquid water in a building. It includes features that address the availability and contaminant thresholds of drinking water, as well as features targeting the management of water to avoid damage to building materials and environmental conditions.

A WELL Water koncepciója az épületen belüli vízellátás minőségét, elosztását és ellenőrzését fedi le. Foglalkozik az ivóvíz rendelkezésre állásával illetve szennyezettségével csakúgy, mint a vízgazdálkodással kapcsolatos kérdésekkel, így kihatással van az építőanyagok minőségére illetve a környezeti körülményekre is.

The WELL Nourishment concept requires the availability of fruits and vegetables and nutritional transparency and encourages the creation of food environments where the healthiest choice is the easiest choice.

A WELL Nourishment koncepciója az épületet használók számára a friss zöldségek és gyümölcsök elérhetőségét és az épületen belül kínált táplálékoknak az átláthatóságát tűzi ki célul. Olyan környezet kialakítását támogatja, ahol az egészséges választás a legegyszerűbb választás.

The WELL Light concept promotes exposure to light and aims to create lighting environments that are optimal for visual, mental and biological health.

A WELL Light koncepció a természetes fény jelenlétét támogatja, a látási, mentális és biológiai egészség számára optimális világítási feltételek meglétére törekszik.

The WELL Movement concept promotes movement, physical activity and active living and discourages sedentary behaviors through environmental design strategies, programs and policies.

A WELL Movement koncepciója elősegíti a mozgást, a fizikai aktivitást, az aktív életet és elriaszt az ülő életmódtól a környezet megfelelő tervezésével, a különböző programokkal és irányelvek bevezetésével.

A WELL Thermal Comfort koncepció célja a produktivitás elősegítése és az ideális hőkomfort kialakítása az épület minden használója számára továbbfejlesztett hűtő-, fűtő rendszerek betervezésével, működtetésével és a rendszer személyre szabhatóságával.

A termikus kényelmet úgy definiálhatjuk, mint „az az állapot, amely kifejezi a termikus környezettel való elégedettséget és azt szubjektív értékelés alapján minősíti”. Szervezetünkben az állandó hőmérsékleti kényelmet a homeosztázis egyik területe a hőszabályozás biztosítja, mellyel egy élőlény bizonyos határok között fenntartja a testhőmérsékletét a környezeti hőmérséklet változása ellenére. Kiegyensúlyozza a hőnyereséget és a hőveszteséget annak érdekében, hogy a test belső hőmérséklete az optimális tartományban, 36-38 ° C (97-100 ° F) maradjon, ezt a hipotalamusz szabályozza.

The WELL Sound concept aims to bolster occupant health and well-being through the identification and mitigation of acoustical comfort parameters that shape occupant experiences in the built environment.

A WELL Sound koncepciójának célja az épületet használók egészségének és jólétének erősítése az akusztikai paraméterek javításával, hogy az épített környezetben tartózkodók is megtapasztalják az akusztikai kényelem előnyeit.

The WELL Materials concept aims to reduce human exposure to hazardous building material ingredients through the restriction or elimination of compounds or products known to be toxic and the promotion of safer replacements. Compounds known to be hazardous to the health of occupational workers and/or known to bioaccumulate or aggregate in the environment are also restricted and in some instances not permitted.

A WELL Materials koncepciója az emberek egészségét védi, az építőanyagokban fellelhető károsanyagok csökkentésével vagy teljes kiküszöbölésével és a megfelelő helyettesítő anyagok népszerűsítésével. Az egészségre veszélyes vegyületek felhasználását szintén szabályozza a WELL.

The WELL Mind concept promotes mental health through policy, program and design strategies that seek to address the diverse factors that influence cognitive and emotional well-being.

A WELL Mind koncepciója a mentális egészség elérését olyan rendelkezésekkel, programokkal és design stratégiákkal támogatja, melyeknek célja a kognitív és érzelmi jóllét kialakulásához való hozzájárulás.

The WELL Community concept aims to support access to essential healthcare, workplace health promotion and accommodations for new parents while establishing an inclusive, integrated community through social equity, civic engagement and accessible design.

A WELL Community koncepció célja, hogy támogassa az alapvető egészségügyi ellátáshoz való hozzáférést, a munkahelyi egészségfejlesztést és a szülők munkába való visszatérését, miközben befogadó, integrált közösséget hoz létre a társadalmi igazságosság, a polgári részvétel és a hozzáférhető formatervezés révén.

Innovation features pave the way for projects to develop unique strategies for creating healthy environments.

A WELL Innováció fejezete a projektek útját segíti, hogy egyedi és innovatív stratégiák kidolgozásával megteremtsék az egészséges környezetet.


olvass tovább...