wishlist

Raktár lista

wishlist del
A lista sorrendje módosítható Drag & Drop -al!
HU | EN

HÍREK

A WIREDSCORE MINŐSÍTÉS – AZ INGATLANOK DIGITÁLIS SZABVÁNYA

A WIREDSCORE MINŐSÍTÉS – AZ INGATLANOK DIGITÁLIS SZABVÁNYA  Irodabútor,europadesign, wiredscore, office, szabvany, minosites, rendszer, fejlesztes, elerhetoseg, innovativ, ingatlan, infrastruktura,

A munkahelyek értékét, akár az ingatlanszakma akár a HR szakma számára igen nehéz megállapítani. Egy újabb minősítést mutatunk be elsőként, amolyan minden IoT megoldás alfájaként.

A digitális elérhetőség mércéje vagy az ingatlanok digitális szabványa; ez a WiredScore. A tizenkét ország vezető bérbeadói által használt WiredScore világszerte az épületek digitális csatlakoztathatóságának elismert tanúsítási rendszere; az ingatlan elhelyezkedése és az ára után a digitális infrastruktúra, az internetes elérthetőség a harmadik legjelentősebb szempont, amelyet egy vásárló vagy bérlő az ingatlan kiválasztása során megvizsgál. A WiredScore a projekt teljes életciklusa alatt segít a tervezőknek és kivitelezőknek, valamint a bérbeadóknak épületeik fejlesztésében, értékelésében, összehasonlításában és népszerűsítésében.


WiredScore

Digitális elérhetőség mércéje vagy az ingatlanok digitális szabványa; a WiredScore, forrás: https://wiredscore.com


Legyen szó ipari, kereskedelmi, irodai ingatlanról vagy otthonáról, a modern technológiával felszereltség jelentősen hozzájárul az ingatlan értékéhez és jövedelmezőségéhez. Az ingatlan használói – az ott lakók, élők és dolgozók – kényelmének és hatékonyságának már alapvető tényezője az internetkapcsolat. Ezért a WiredScore küldetése, hogy a világ épületeit jobban összekapcsolhatóvá és intelligensebbé tegye, lehetővé téve az együttműködésen alapuló, dinamikusabb és innovatívabb jövőt. A WiredScore minősítési rendszer audittal segít az ingatlantulajdonosoknak és ingatlanfejlesztőknek felmérni a digitális felszereltség szintjét, tanácsokat adnak a fejlesztéshez. A cégek hatékony működésének alapja a minél korszerűbb, megbízható és gyors digitális kapcsolat, így egy WiredScore minősítés 5%-kal növelheti az iroda bérleti díját, hiszen ekkora hozzáadott értéket képvisel. 

A WiredScore több fő szempontot vizsgál; menyire megbízható az ingatlanban megtalálható digitális infrastruktúra, elég rugalmas-e a jövő technológiai újításainak a beépítéséhez, a mobil internet az épület minden pontján, az alagsori parkolóban is elérhető, elég stabil-e a wifi kapcsolat? A minősítés során olyan költséghatékony megoldásokat javasolnak, amelyek jövőbiztossá teszik az épületet, növelik az ingatlan értékét és megvédik a technológiai elértéktelenedéstől. WiredScore

A WiredScore minősítés a digitális infrastruktúra fejlettségének megfelelően öt különböző szinten képviseli az elért pontszámot, forrás: https://wiredscore.com


Az épülettulajdonosok a következő előnyökből részesülnek a tanúsítást követően: az új bérlők megnyerése, a növekvő bérleti díj bevétel, a jövőbeni használhatóság és biztonság biztosítása a csatlakozáson keresztül. A WiredScore tanúsítvány bemutatása nagyszerű módja az épület hírnevének növelésére. Ha a bérbeadó jelzi, miszerint egy WiredScore tanúsítvánnyal rendelkező épületben élnek vagy dolgoznak, a bérlők megbecsülve érezhetik magukat és biztosak lehetnek abban, hogy technológiai igényeik több mint teljesülnek. 

WiredScore2A WiredScore minősítés jól látható helyen jelenik meg az épületeken – Fizzy Hayes 2020, forrás: https://wiredscore.com

A WiredScore felhatalmazza a bérbeadókat arra, hogy megértsék, javítsák, összehasonlítsák és népszerűsítsék épületeik digitális infrastruktúráját. Függetlenül attól, hogy az ingatlan lakott vagy fejlesztés alatt áll, e minősítés elérése révén segít teljes mértékben átlátni az épület digitális képességeit, szükség esetén fejleszteni azokat, valamint népszerűsíteni azt a meglévő és jövőbeli bérlők körében. A kapcsolat az üzlet szempontjából kritikus fontosságú, a WiredScore minősítés bizonyítja, hogy az épület rendelkezik azzal a digitális infrastruktúrával, amelyre a mai vállalatok támaszkodnak és amelyet a holnap vállalatai még inkább keresni fognak.

WiredScore OfficeA kapcsolat az üzlet szempontjából kritikus fontosságú, forrás: https://wiredscore.com


 WIREDSCORE VIDEO CIKK AJÁNLÓ


ÚJ ANDREU WORLD SHOWROOM NYÍLT MILÁNÓBAN

Új Andreu World showroom nyílt Milánóban AndreuWorld,Milan,Showroom,PatriciaUrquiola,Milano, fenntarthato, design, home, office
Az Andreu World új bemutatótermének megnyitóját a Milánói...
2023-05-15

MÁJUS 3: MILÁNÓI ÉLMÉNYBESZÁMOLÓ AZ EUROPA...

Május 3: Milánói Élménybeszámoló az Europa Designban milano,salonedelmobile2023,milanodesignweek,beszamolo,esemény,europadesign
Az Europa Design idén is megrendezi a Salone del Mobile.Milano 2023...
2023-04-27

A JÓ DESIGN AZ JÓ ÜZLET

A jó design az jó üzlet europadesign, andreuworld, design,  iroda, homeoffice, munkahelyikornyezet, hibrid
A spanyol Andreu World kézműves jellegű bútorai a tervezésükkel...
2023-04-03

EHHEZ AJÁNLJUKTimetable Shift Wilkhahn
termék információ
termék raktárlista

Timetable Shift

termék raktárlista

Joint Engelbrechts
termék információ
termék raktárlista

Joint

termék raktárlista

Crono Alea
termék információ
termék raktárlista

Crono

termék raktárlista
# Alea Nincs

Anna Corporate SO1373 Andreu World
termék információ
termék raktárlista

Anna Corporate SO1373

termék raktárlista

Closed Table PC23 Andreu World
termék információ
termék raktárlista

Closed Table PC23

termék raktárlista

Lato Alea
termék információ
termék raktárlista

Lato

termék raktárlista
# Alea Nincs

Ibis Alea
termék információ
termék raktárlista

Ibis

termék raktárlista
# Alea Nincs

Anna SF1407 Andreu World
termék információ
termék raktárlista

Anna SF1407

termék raktárlista

REFERENCIÁK

EWBC

EWBC

INDOTEK

Indotek

MONICOMP

Monicomp

IMPACT HUB

Impact HUB

JOHNSON &...

Johnson & Johnson

PUBLICIS KFT.

Publicis Kft.

INTRUM

Intrum

ART FORCE

Art Force

EKATA VOLT...

EKATA volt Whitepages

BRITISH CHAMBER...

British Chamber of Commerce in Hungary

A WELL 11 FEJEZETE

The WELL Air concept aims to ensure high levels of indoor air quality across a building’s lifetime through diverse strategies that include source elimination or reduction, active and passive building design and operation strategies and human behavior interventions.

A WELL Air koncepciójának célja a magas minőségű beltéri levegő biztosítása az épület teljes élettartama alatt különböző stratégiák felhasználásával melyek magukban foglalják a káros anyagok levegőbe jutásának megszüntetését vagy csökkentését, az aktív és passzív épülettervezést és üzemeltetést, valamint az emberi tevékenységek által történő beavatkozások optimalizálását.

The WELL Water concept covers aspects of the quality, distribution and control of liquid water in a building. It includes features that address the availability and contaminant thresholds of drinking water, as well as features targeting the management of water to avoid damage to building materials and environmental conditions.

A WELL Water koncepciója az épületen belüli vízellátás minőségét, elosztását és ellenőrzését fedi le. Foglalkozik az ivóvíz rendelkezésre állásával illetve szennyezettségével csakúgy, mint a vízgazdálkodással kapcsolatos kérdésekkel, így kihatással van az építőanyagok minőségére illetve a környezeti körülményekre is.

The WELL Nourishment concept requires the availability of fruits and vegetables and nutritional transparency and encourages the creation of food environments where the healthiest choice is the easiest choice.

A WELL Nourishment koncepciója az épületet használók számára a friss zöldségek és gyümölcsök elérhetőségét és az épületen belül kínált táplálékoknak az átláthatóságát tűzi ki célul. Olyan környezet kialakítását támogatja, ahol az egészséges választás a legegyszerűbb választás.

The WELL Light concept promotes exposure to light and aims to create lighting environments that are optimal for visual, mental and biological health.

A WELL Light koncepció a természetes fény jelenlétét támogatja, a látási, mentális és biológiai egészség számára optimális világítási feltételek meglétére törekszik.

The WELL Movement concept promotes movement, physical activity and active living and discourages sedentary behaviors through environmental design strategies, programs and policies.

A WELL Movement koncepciója elősegíti a mozgást, a fizikai aktivitást, az aktív életet és elriaszt az ülő életmódtól a környezet megfelelő tervezésével, a különböző programokkal és irányelvek bevezetésével.

A WELL Thermal Comfort koncepció célja a produktivitás elősegítése és az ideális hőkomfort kialakítása az épület minden használója számára továbbfejlesztett hűtő-, fűtő rendszerek betervezésével, működtetésével és a rendszer személyre szabhatóságával.

A termikus kényelmet úgy definiálhatjuk, mint „az az állapot, amely kifejezi a termikus környezettel való elégedettséget és azt szubjektív értékelés alapján minősíti”. Szervezetünkben az állandó hőmérsékleti kényelmet a homeosztázis egyik területe a hőszabályozás biztosítja, mellyel egy élőlény bizonyos határok között fenntartja a testhőmérsékletét a környezeti hőmérséklet változása ellenére. Kiegyensúlyozza a hőnyereséget és a hőveszteséget annak érdekében, hogy a test belső hőmérséklete az optimális tartományban, 36-38 ° C (97-100 ° F) maradjon, ezt a hipotalamusz szabályozza.

The WELL Sound concept aims to bolster occupant health and well-being through the identification and mitigation of acoustical comfort parameters that shape occupant experiences in the built environment.

A WELL Sound koncepciójának célja az épületet használók egészségének és jólétének erősítése az akusztikai paraméterek javításával, hogy az épített környezetben tartózkodók is megtapasztalják az akusztikai kényelem előnyeit.

The WELL Materials concept aims to reduce human exposure to hazardous building material ingredients through the restriction or elimination of compounds or products known to be toxic and the promotion of safer replacements. Compounds known to be hazardous to the health of occupational workers and/or known to bioaccumulate or aggregate in the environment are also restricted and in some instances not permitted.

A WELL Materials koncepciója az emberek egészségét védi, az építőanyagokban fellelhető károsanyagok csökkentésével vagy teljes kiküszöbölésével és a megfelelő helyettesítő anyagok népszerűsítésével. Az egészségre veszélyes vegyületek felhasználását szintén szabályozza a WELL.

The WELL Mind concept promotes mental health through policy, program and design strategies that seek to address the diverse factors that influence cognitive and emotional well-being.

A WELL Mind koncepciója a mentális egészség elérését olyan rendelkezésekkel, programokkal és design stratégiákkal támogatja, melyeknek célja a kognitív és érzelmi jóllét kialakulásához való hozzájárulás.

The WELL Community concept aims to support access to essential healthcare, workplace health promotion and accommodations for new parents while establishing an inclusive, integrated community through social equity, civic engagement and accessible design.

A WELL Community koncepció célja, hogy támogassa az alapvető egészségügyi ellátáshoz való hozzáférést, a munkahelyi egészségfejlesztést és a szülők munkába való visszatérését, miközben befogadó, integrált közösséget hoz létre a társadalmi igazságosság, a polgári részvétel és a hozzáférhető formatervezés révén.

Innovation features pave the way for projects to develop unique strategies for creating healthy environments.

A WELL Innováció fejezete a projektek útját segíti, hogy egyedi és innovatív stratégiák kidolgozásával megteremtsék az egészséges környezetet.


olvass tovább...