wishlist

Raktár lista

wishlist del
A lista sorrendje módosítható Drag & Drop -al!
HU | EN

GIULIO MARELLI

Rendezés relevancia szerint:

Gyártói Termék Szűrés ( Kategória szerint )Olasz elegancia irodákban, hotelekben, éttermekben a Giulio Marellitől


A Giulio Marelli a ’60-as évek végén, Milánóban alapított cég. Kiváló minőségű, kárpitozott szófákra és fotelekre specializálódott. Egyik alapvető céljuk napjainkban is, hogy bútoraik teljes mértékben Észak-Olaszországban készüljenek.

Kereskedelmük hetven százaléka export, főbb partnereik az egyéb európai országokon túl Oroszország, valamint Észak-amerika, Korea és Japán.

A Marelli bútorok és lakberendezési kiegészítők ötvözik a kortárs ízlésvilágot és a múlt iránti tiszteletet. Olyan széles termékpalettával bírnak, hogy nem csupán irodák, hanem éttermek, magánkórházak, hotelek is számos elegáns, szék, szófa, asztal és egyéb kiegészítő között válogathatnak. 

Ahogyan tette ezt a Nador Boutique Bistro is, Budapesten. Éttermükben a kényelmes és gyönyörű Becky foteleket választották. 

Az Exeltis színes irodájában, a kecses és elegáns Clip lerakóasztal- szett teszi teljessé az enteriőrt.

CLIP asztal

Clip asztal-szett az Exeltis irodában

Az AVIS Budget Group irodáiban is megtalálhatjuk a Clip asztalt, arany színben.

CLIP asztal

Clip asztal arany színben az Avis Budget Group közösségi terében.

Nagy figyelmet szentelnek a környezetvédelemnek, a gyártási folyamatok során mérgező adalékokat nem használnak fel. Alkalmazott faanyagaik egy része már újrafeldolgozott, de csomagolásaik is száz százalékban újrahasznosíthatók. Kiemelten fontosnak tartják továbbá, hogy időtálló bútorokat gyártsanak. Ennek egyik alappillére a kiváló alapanyag. 

Széles anyag-és színválaszték jellemi kínálatukat. Textil (bársony), bőr és műbőr ülőbútorok, fém, fa, üveg valamint a márvány. Tíz kiváló tervező munkáit dicsérik a Marelli bútorok. Ezek a termékek kifinomult kézművességről tesznek tanúbizonyságot. Stílusos megjelenést kölcsönöznek az otthonoknak és közületi tereknek egyaránt. A megkapó külsőt a fényes felületek kombinálása eredményezi. Mint például az arany és márvány "házasítása" egy bútoron belül. Twig, Kyoto, Tatlin, Break lerakóasztalok mind csodás példák erre. 

Kínálatukban már elérhető 9 kárpitozott ágy is, kortárs dizájnnal, különböző méretekben, az ágytámla alatti tárolóalappal, kiváló helytakarékos megoldások.
Elegáns ágyak az esszenciálisabb vonalvezetéstől kezdve a steppelt és capitonné fejtámlákig, amelyek tökéletesen illeszkednek bármilyen hálószobába, legyen az klasszikus vagy modern.

Discover the New Bed and Sofa Bed Collection

Lifestyle Collection 2023


NINCSENEK TERMÉKEK EBBEN A KATEGÓRIÁBAN1 / 0 oldal | 1 - 16 / 0 találat

REFERENCIÁK

ENERGIA KÖZPONT...

Energia Központ Nonprofit Kft.

KPMG

KPMG

SMART BEAUTY...

Smart Beauty Szalon

INGATLAN.COM

ingatlan.com

FHB BANK

FHB Bank

MAEMVI

Maemvi

DREHER

Dreher

UNIFY

Unify

CEU ÜZLETI KAR...

CEU Üzleti Kar Kht.

SKICC

Skicc

A WELL 11 FEJEZETE

The WELL Air concept aims to ensure high levels of indoor air quality across a building’s lifetime through diverse strategies that include source elimination or reduction, active and passive building design and operation strategies and human behavior interventions.

A WELL Air koncepciójának célja a magas minőségű beltéri levegő biztosítása az épület teljes élettartama alatt különböző stratégiák felhasználásával melyek magukban foglalják a káros anyagok levegőbe jutásának megszüntetését vagy csökkentését, az aktív és passzív épülettervezést és üzemeltetést, valamint az emberi tevékenységek által történő beavatkozások optimalizálását.

The WELL Water concept covers aspects of the quality, distribution and control of liquid water in a building. It includes features that address the availability and contaminant thresholds of drinking water, as well as features targeting the management of water to avoid damage to building materials and environmental conditions.

A WELL Water koncepciója az épületen belüli vízellátás minőségét, elosztását és ellenőrzését fedi le. Foglalkozik az ivóvíz rendelkezésre állásával illetve szennyezettségével csakúgy, mint a vízgazdálkodással kapcsolatos kérdésekkel, így kihatással van az építőanyagok minőségére illetve a környezeti körülményekre is.

The WELL Nourishment concept requires the availability of fruits and vegetables and nutritional transparency and encourages the creation of food environments where the healthiest choice is the easiest choice.

A WELL Nourishment koncepciója az épületet használók számára a friss zöldségek és gyümölcsök elérhetőségét és az épületen belül kínált táplálékoknak az átláthatóságát tűzi ki célul. Olyan környezet kialakítását támogatja, ahol az egészséges választás a legegyszerűbb választás.

The WELL Light concept promotes exposure to light and aims to create lighting environments that are optimal for visual, mental and biological health.

A WELL Light koncepció a természetes fény jelenlétét támogatja, a látási, mentális és biológiai egészség számára optimális világítási feltételek meglétére törekszik.

The WELL Movement concept promotes movement, physical activity and active living and discourages sedentary behaviors through environmental design strategies, programs and policies.

A WELL Movement koncepciója elősegíti a mozgást, a fizikai aktivitást, az aktív életet és elriaszt az ülő életmódtól a környezet megfelelő tervezésével, a különböző programokkal és irányelvek bevezetésével.

A WELL Thermal Comfort koncepció célja a produktivitás elősegítése és az ideális hőkomfort kialakítása az épület minden használója számára továbbfejlesztett hűtő-, fűtő rendszerek betervezésével, működtetésével és a rendszer személyre szabhatóságával.

A termikus kényelmet úgy definiálhatjuk, mint „az az állapot, amely kifejezi a termikus környezettel való elégedettséget és azt szubjektív értékelés alapján minősíti”. Szervezetünkben az állandó hőmérsékleti kényelmet a homeosztázis egyik területe a hőszabályozás biztosítja, mellyel egy élőlény bizonyos határok között fenntartja a testhőmérsékletét a környezeti hőmérséklet változása ellenére. Kiegyensúlyozza a hőnyereséget és a hőveszteséget annak érdekében, hogy a test belső hőmérséklete az optimális tartományban, 36-38 ° C (97-100 ° F) maradjon, ezt a hipotalamusz szabályozza.

The WELL Sound concept aims to bolster occupant health and well-being through the identification and mitigation of acoustical comfort parameters that shape occupant experiences in the built environment.

A WELL Sound koncepciójának célja az épületet használók egészségének és jólétének erősítése az akusztikai paraméterek javításával, hogy az épített környezetben tartózkodók is megtapasztalják az akusztikai kényelem előnyeit.

The WELL Materials concept aims to reduce human exposure to hazardous building material ingredients through the restriction or elimination of compounds or products known to be toxic and the promotion of safer replacements. Compounds known to be hazardous to the health of occupational workers and/or known to bioaccumulate or aggregate in the environment are also restricted and in some instances not permitted.

A WELL Materials koncepciója az emberek egészségét védi, az építőanyagokban fellelhető károsanyagok csökkentésével vagy teljes kiküszöbölésével és a megfelelő helyettesítő anyagok népszerűsítésével. Az egészségre veszélyes vegyületek felhasználását szintén szabályozza a WELL.

The WELL Mind concept promotes mental health through policy, program and design strategies that seek to address the diverse factors that influence cognitive and emotional well-being.

A WELL Mind koncepciója a mentális egészség elérését olyan rendelkezésekkel, programokkal és design stratégiákkal támogatja, melyeknek célja a kognitív és érzelmi jóllét kialakulásához való hozzájárulás.

The WELL Community concept aims to support access to essential healthcare, workplace health promotion and accommodations for new parents while establishing an inclusive, integrated community through social equity, civic engagement and accessible design.

A WELL Community koncepció célja, hogy támogassa az alapvető egészségügyi ellátáshoz való hozzáférést, a munkahelyi egészségfejlesztést és a szülők munkába való visszatérését, miközben befogadó, integrált közösséget hoz létre a társadalmi igazságosság, a polgári részvétel és a hozzáférhető formatervezés révén.

Innovation features pave the way for projects to develop unique strategies for creating healthy environments.

A WELL Innováció fejezete a projektek útját segíti, hogy egyedi és innovatív stratégiák kidolgozásával megteremtsék az egészséges környezetet.


olvass tovább...