wishlist

Raktár lista

wishlist del
A lista sorrendje módosítható Drag & Drop -al!
HU | EN

WILKHAHN

Rendezés relevancia szerint:

Gyártói Termék Szűrés ( Kategória szerint )A német irodabútor-gyártó 1954 óta

Wilkhahn, az emberközpontú munkahelyek megteremtője 1954 óta

A Wilkhahn, német irodabútor gyártó vállalat évszázados múlttal rendelkezik, fejlődése hasonló, mint az emberek személyiségfejlődése. Ez egy olyan vállalat, ami az értékek, a minőség elkötelezett híve, és aki hosszú évek tapasztalatait felhasználva folytonos új ösztönzést ad az általános kulturális és szociális fejlődésnek. Filozófiájuk alapja a perspektivikus látásmód, az összpontosítás, az érdeklődő elme. Az esztétikának mindig volt etikai dimenziója számukra. Mindig a design és az ergonómia legújabb útjait járják, tudásukat az alkalmazott technológiák szolgálatába állítják. Partneri kapcsolataikat gondosan ápolják.


Kattintson a legfrissebb home office katalógusért!

 WILKHAHN HOME OFFICE KATALÓGUS  


Wilkhahn bemutatótermek a világban
Miért válassza a Wilkhahn-t?

Top menedzserek és úttörő vállalkozók szavaztak már bizalmat a gyártó székeinek és asztali megoldásainak világszerte. Bútoraik ergonomikusak, biztosítják munkavégzés közben a megfelelő testtartást, így hozzájárulva fittségünk megőrzéséhez. 

Ugyanakkor nem követik a rövid életű divathullámokat ezek az irodai megoldások. Irodai bútoraik a fenntarthatóságot, magas minőséget és tartósságot szem előtt tartva készülnek.   

A cég életében mérföldkőnek számító termékük 1980-ban, az FS-Line irodaszékük. Az első megjelenése óta már 40 változatot gyártottak le belőle és milliókat adtak el világszerte ebből a díjnyertes, kiváló irodai székből. 

A szék sikeres és népszerűsége abban áll, hogy a rendkívül rugalmas "üléshéj" automatikusan alkalmazkodik a testtartás bármilyen változásához.

1994-ben debütált két máig népszerű terméke, a Confair összecsukható konferencia asztal és a Modus szék. A Confair asztal kiváló tervezés, dinamikus és helytakarékos. Akár 8 fős csoportmegbeszéléshez is alkalmas, de használható egyedül is. Más asztalokkal egyszerűen összekapcsolható.

Wilkhahn Confair összecsukható asztal

Az összecsukható asztal praktikus, sokoldalú és szép

A Modus vezető szék első osztályú ergonómiai kialakítással büszkélkedhet, amely egyaránt fitten tartja a testet és a lelket. Modern és nem túlzóan extravagáns stílusával egy magas minőséget képvisel.

Legfrissebb innovációik között meg kell említeni a multifunkciós Chassis széket, a Graph konferenciaszék-sorozatot és a háromdimenziós ON és IN irodai székek. Ez utóbbit a világon legjobb irodai székeként tartják számon.

Wilkhahn ON iroda szék

A háromdimenziós ON irodai görgős-szék az egyik legjobb választás.

A Chassis szék az autóiparból átvett space frame technológiával készül. A váz mélyhúzott acéllemezből áll, ettől jellegzetes és formabontó küllemet ölt. Ez a lenyűgözően elegáns design a kortárs életstílus megtestesítője.

Markus Jehs és Jürgen Laub tervezte a Graph családot. A konferenciaszékek és asztalokat a harmónia és kontraszt érdekes keveréke jellemzi. A szék érdekessége, hogy az üléshéjat vízszintesen és függőlegesen átvágják, majd újból összerakják. 

Graph irodai szék

Modern, elegáns irodai tárgyaló Graph ülőbútorokkal.

Testünknek gyakori és változatos mozgásra van szüksége, amihez tökéletes megoldást nyújt a Trimension ergonomikus ON szék., valamint az IN irodai szék. Ez a szabadalmazott technológia háromdimenziós, szinkronizált dinamikus ülést tesz lehetővé. Ösztönzi az előre, hátra, oldalra irányuló mozgásokat és a medence mozgását is, mely a gerinc stabilitása szempontjából nagyon fontos.

Magyarországon az Europa Designtól rendelhető bármelyik Wilkhahn termék.

Magyarországon számos vállalat döntött már a Wilkhahn irodabútorok mellett.

A belga Atenor budapesti irodájának kialakítása során Graph asztalokat és Occo székeket választott. 

Wilkhahn irodabútor referencia

Az Av Spring Kft. Stand-Up ülő-álló hibrid elemei biztosítják a változatos munkavégzéshez a lehetőséget. Aktiválja a hátizmokat, átmozgatja csípő, térd, boka ízületeit. Ugyanez a játékos bútor jelenik meg az All You Can Move pazar, új irodájában is.

Stand up Wilkhahn

Ülő és álló helyzetben használható, praktikus bútor a Stand Up.

Az Accor Hotelben az IN Swivel görgős székei biztosítanak kényelmet az ott dolgozók számára.

Mit jelent a Wilkhahn számára az emberközpontú irodatér? 

Az egészséges munkahely iránti vágy, meghatározza, hogy alakítjuk ki a jövő irodai környezetét. Az irodahelyiségek szimbolizálják egy vállalat vagy szervezet arculatát, amelyet közvetíteni kíván, mind a dolgozók, mind a külvilág felé.

Az irodai munka sokat követel az agyunktól, de keveset a testünktől. Következésképpen kulcsfontosságú a mozgásra való ösztönzés, amit a három dimenzióban mozgó székek és az állítható magasságú asztalok lehetővé tesznek. A változatosan kialakított, többféle bútorral kialakított iroda nem szimplán esztétikusabb, hanem helyváltoztatásra ösztönöz. Rögtönzött megbeszélésre egy kényelmes lounge bútoron vagy fontos telefonbeszélgetésre egy akusztikus boxban.

A boldog emberek produktívabbak. Egy olyan irodai koncepció, amely jól reagál a különböző helyzetekre, a megbeszélések típusaira és a személyes preferenciákra, növeli a hatékonyságot, 
a jó közérzetet és a termelékenységet. A munka és a pihenés közötti határok már-már elmosódnak, ha a jövő munkahelyeiről esik szó. De a hangsúly mindig az ember, aki az üzlet mozgatórugója s mint ilyen, a vállalt sikerének a kulcsfontosságú szereplője.Timetable Lift Wilkhahn
termék információ
termék raktárlista

Timetable Lift

termék raktárlista
# Wilkhahn Timetable
Rendelhető
PRO HOME OFFICE CSOMAG Wilkhahn
termék információ
termék raktárlista

PRO HOME OFFICE CSOMAG

termék raktárlista
# Wilkhahn 2,094,143-2,094,143 Ft.


1 / 1 oldal | 1 - 16 / 3 találat
1

REFERENCIÁK

JET-SOL KFT.

Jet-SOL Kft.

DREAMCINEMA

Dreamcinema

HUAWEI

Huawei

DIZAIN- ALUFEX

Dizain- Alufex

NADOR BOUTIQUE...

NADOR Boutique Bistro

ORIGO FILM GROUP...

ORIGO Film Group Kft.

FERRERO

Ferrero

DNV-GL

DNV-GL

WEST HUNGÁRIA...

West Hungária Bau Kft.

RI40

RI40

A WELL 11 FEJEZETE

The WELL Air concept aims to ensure high levels of indoor air quality across a building’s lifetime through diverse strategies that include source elimination or reduction, active and passive building design and operation strategies and human behavior interventions.

A WELL Air koncepciójának célja a magas minőségű beltéri levegő biztosítása az épület teljes élettartama alatt különböző stratégiák felhasználásával melyek magukban foglalják a káros anyagok levegőbe jutásának megszüntetését vagy csökkentését, az aktív és passzív épülettervezést és üzemeltetést, valamint az emberi tevékenységek által történő beavatkozások optimalizálását.

The WELL Water concept covers aspects of the quality, distribution and control of liquid water in a building. It includes features that address the availability and contaminant thresholds of drinking water, as well as features targeting the management of water to avoid damage to building materials and environmental conditions.

A WELL Water koncepciója az épületen belüli vízellátás minőségét, elosztását és ellenőrzését fedi le. Foglalkozik az ivóvíz rendelkezésre állásával illetve szennyezettségével csakúgy, mint a vízgazdálkodással kapcsolatos kérdésekkel, így kihatással van az építőanyagok minőségére illetve a környezeti körülményekre is.

The WELL Nourishment concept requires the availability of fruits and vegetables and nutritional transparency and encourages the creation of food environments where the healthiest choice is the easiest choice.

A WELL Nourishment koncepciója az épületet használók számára a friss zöldségek és gyümölcsök elérhetőségét és az épületen belül kínált táplálékoknak az átláthatóságát tűzi ki célul. Olyan környezet kialakítását támogatja, ahol az egészséges választás a legegyszerűbb választás.

The WELL Light concept promotes exposure to light and aims to create lighting environments that are optimal for visual, mental and biological health.

A WELL Light koncepció a természetes fény jelenlétét támogatja, a látási, mentális és biológiai egészség számára optimális világítási feltételek meglétére törekszik.

The WELL Movement concept promotes movement, physical activity and active living and discourages sedentary behaviors through environmental design strategies, programs and policies.

A WELL Movement koncepciója elősegíti a mozgást, a fizikai aktivitást, az aktív életet és elriaszt az ülő életmódtól a környezet megfelelő tervezésével, a különböző programokkal és irányelvek bevezetésével.

A WELL Thermal Comfort koncepció célja a produktivitás elősegítése és az ideális hőkomfort kialakítása az épület minden használója számára továbbfejlesztett hűtő-, fűtő rendszerek betervezésével, működtetésével és a rendszer személyre szabhatóságával.

A termikus kényelmet úgy definiálhatjuk, mint „az az állapot, amely kifejezi a termikus környezettel való elégedettséget és azt szubjektív értékelés alapján minősíti”. Szervezetünkben az állandó hőmérsékleti kényelmet a homeosztázis egyik területe a hőszabályozás biztosítja, mellyel egy élőlény bizonyos határok között fenntartja a testhőmérsékletét a környezeti hőmérséklet változása ellenére. Kiegyensúlyozza a hőnyereséget és a hőveszteséget annak érdekében, hogy a test belső hőmérséklete az optimális tartományban, 36-38 ° C (97-100 ° F) maradjon, ezt a hipotalamusz szabályozza.

The WELL Sound concept aims to bolster occupant health and well-being through the identification and mitigation of acoustical comfort parameters that shape occupant experiences in the built environment.

A WELL Sound koncepciójának célja az épületet használók egészségének és jólétének erősítése az akusztikai paraméterek javításával, hogy az épített környezetben tartózkodók is megtapasztalják az akusztikai kényelem előnyeit.

The WELL Materials concept aims to reduce human exposure to hazardous building material ingredients through the restriction or elimination of compounds or products known to be toxic and the promotion of safer replacements. Compounds known to be hazardous to the health of occupational workers and/or known to bioaccumulate or aggregate in the environment are also restricted and in some instances not permitted.

A WELL Materials koncepciója az emberek egészségét védi, az építőanyagokban fellelhető károsanyagok csökkentésével vagy teljes kiküszöbölésével és a megfelelő helyettesítő anyagok népszerűsítésével. Az egészségre veszélyes vegyületek felhasználását szintén szabályozza a WELL.

The WELL Mind concept promotes mental health through policy, program and design strategies that seek to address the diverse factors that influence cognitive and emotional well-being.

A WELL Mind koncepciója a mentális egészség elérését olyan rendelkezésekkel, programokkal és design stratégiákkal támogatja, melyeknek célja a kognitív és érzelmi jóllét kialakulásához való hozzájárulás.

The WELL Community concept aims to support access to essential healthcare, workplace health promotion and accommodations for new parents while establishing an inclusive, integrated community through social equity, civic engagement and accessible design.

A WELL Community koncepció célja, hogy támogassa az alapvető egészségügyi ellátáshoz való hozzáférést, a munkahelyi egészségfejlesztést és a szülők munkába való visszatérését, miközben befogadó, integrált közösséget hoz létre a társadalmi igazságosság, a polgári részvétel és a hozzáférhető formatervezés révén.

Innovation features pave the way for projects to develop unique strategies for creating healthy environments.

A WELL Innováció fejezete a projektek útját segíti, hogy egyedi és innovatív stratégiák kidolgozásával megteremtsék az egészséges környezetet.


olvass tovább...