wishlist

Raktár lista

wishlist del
A lista sorrendje módosítható Drag & Drop -al!
HU | EN
#HERMAN MILLER

MIRRA 2

Termék család
Nincs termékcsalád
RAKTÁRON (3 db)
492,860 - 542,930 Ft.

KATEGÓRIÁK:


Dolgozói forgószékek | Bárszékek
#Görgős Karfás Munkaszék #mirra 2 #dolgozói Forgószék #görgős Szék #ülőbútor #vezetői Forgószék

Mirra2 - A reinkarnáció
 
Tíz év alatt több mint 1,5 millió Mirra talált gazdára, és most ezt a sikeres designt a mai kor dinamikus munkahelyéhez igazítottuk – így született a Mirra2.
Változik a munkastílus, az emberek sokkal agilisabbak, és az egyéni munkavégzésrõl az együttmûködésre tevõdik át a hangsúly. Munkavégzés közben olyan megtámasztásra van szükség, amely együtt mozog az emberrel.
A berlini Studio 7.5 quartettjének – Burkhard Schmitz, Carola Zwick, Claudia Plikat, and Roland Zwick – gyermekeként a Mirra2 ugyanolyan alapelvek mentén született, mint bestseller elõdje a Mirra, de a görgõktõl fölfelé teljesen áttervezték. Az eredmény a vékonyabb, könnyebb és a mozgásra még fogékonyabb szék, mely használójával egyként mozog és dinamikusan támogatja a legkisebb mozdulatát is, melynek azért van nagy jelentõsége, mert az emberek manapság gyorsabban és többet mozognak, mint valaha.
A Studio 7.5 tervezõcsapata úgy tekint a termékre, „mint a Mirra reinkarnációjára. Nagyon ismerõs minden részlete, hiszen a megtartottuk a lelkét és az alapvetõ DNS-ét, de gyakorlatilag minden tekintetben továbbgondoltuk és javítottunk a fizikai megjelenésén.”
 


Együtt a mozgásban
 
A Mirra2 együtt mozog a használójával, mintha csak a teste része lenne. Céltudatosan újragondolták a Mirra sikeres design-ját, a Mirra2 azonnal reagál a benne ülõ minden apró mozdulatára és így egyként tudnak mozogni, mintha a szék hozzánõne a használójához.
„Mindig is tudatában voltunk annak, hogy egy ergonomikus munkaszékre ugyanazok a szabályok vonatkoznak, mint egy futócipõre.” állapította meg a Studio 7.5 csapata. „Az egészség szem elõtt tartásához mindkettõnek egyensúlyt kell teremtenie a rugalmasság és a megtámasztás között, annak érdekében, hogy a benne ülõ személy a megfelelõ egészséges testtartást tudja felvenni.”
A Mirra2 továbbfejlesztette elõdje ösztönös és könnyû beállítási funkcióit is, hozzájárulva, hogy a használója szinte röptében magához igazíthassa a széket anélkül, hogy el kellene olvasnia a használati útmutatót.


 
Pillangó formájú háttámla
 
A Mirra 2 Butterfly Back™ pillangó alakú háttámlája, kivételes és ösztönös reagáló képességével annak az új eljárásnak az eredménye, mely során egyesítették a szövet réteget a polymer vázzal, létrehozva egy intelligens megtámasztási rendszert. A dinamikus, hibrid támasztó szerkezet hozzájárul, hogy a test egészséges testhelyzetet vehessen fel.
A leleményesség is szembetûnõ az új szék design-jánál, hiszen növelték a légáramlást, annak érdekében, hogy megakadályozzák, hogy a használója beleizzadjon a székbe. Szintén újratervezték a Harmonic tilt, dölés mechanikát, ami lehetõvé teszi a finom és kiegyensúlyozott mozdulatokat egyik testhelyzetbõl a másikba.
 
Mozgásban a szépség
 
A Mirra 2 karcsú formája hozzájárul, hogy bármely környezetben kifinomult és könnyed látványt nyújthasson. Tovább bővült a szövetek és vázak színválasztéka – és annak a lehetősége, hogy ezeket kreatívan kombinálni lehessen – hasonlóképp gazdagodott színválaszték a lábszerkezet esetében is.
 
Mozgásban a felelõsség
 
Kevesebb anyagot ésszerűbben használva – nevezhetjük dematerializációnak is – a Mirra 2 jobban képes reagálni használójának mozdulataira, és felelősebb a környezettel szemben is. 22 százalékkal kisebb a súlya, ezáltal a Mirra 2 ökológiai lábnyoma is 25 százalékkal csökkent. Azzal, hogy egy fenntartható designt fejlesztettünk tovább, hozzájárultunk ahhoz, hogy a Mirra 2 legyen az első olyan irodaszék, mely a design-t a kezdetektõl a környezetvédelmi alapelvek érdekében használta fel.
 


Studio 7.5
 
10 év alatt több mint 1,5 millió eladott Mirra, ebbõl kiindulva a berlini Studio 7.5 csapata velünk együttműködve újragondolta ezt a sikeres design terméket. Továbbfejlesztettük a háttámlát, az ülőfelületet, a dőlésmechanizmust, sportos attitűdöt adva az eredeti design-nak, ennek eredményeképpen a Mirra 2 megnyugtatóan ismerős még abban is, ahogyan segít felvenni a megfelelõ ülõpozíciót. Ugyanaz a szellem, új, karcsúbb testben.

Új lábcsillag

A Herman Miller és a 7.5 studio közös fejlesztésének eredményeképp a Mirra2 székek polipropilén és szinterezett/polírozott lábcsillaga közötti formabeli különbség 2016. szeptember 12-e után eltűnik. A tervező csapat esztétikai elképzelései alapján tehát egységesen a fém lábcsillag elegáns, letisztult formája jelenik majd meg minden Mirra2 széken.

A bútor megtekinthető bemutatótermünkben! 

1025 Budapest, Törökvész út 71-75.

Amennyiben a rendelhető specifikációtól elétérő összeállítást szeretne, kérjük emailben érdeklődjön: europadesign@europadesign.hu


Olvassa el a TELEX.hu cikkét, amely objektíven és pártatlanul foglalja össze mindazt, amit a tudomány ma a munkaszékekkel kapcsolatban ismer és bemutatja azokat figyelemre érdemes megoldásokat,  amelyek a piacon megtalálhatóak. 


ELOLVASOM A TELEX CIKKET       FÁJLOK LETÖLTÉSÉHEZ BELÉPÉS SZÜKSÉGES

STUDIO 7.5

Studio 7.5

NEM TALÁLHATÓ DÍJ

EATON ENTERPRISES

Eaton Enterprises
#Europa Design #Eaton #Referencia #Díj

IMPACT HUB

Impact HUB
#Budapest ##Coworking

IGATE

IGATE
#Europadesign #Igate #Referencia

MAGYAR NEMZETI FILMALAP

Magyar Nemzeti Filmalap
#Europa Design #Magyar Nemzeti Filmalap #Referencia #Fotó

AVIS BUDGET GROUP BUSINESS SUPPORT CENTRE KFT.

Avis Budget Group Business Support Centre Kft.
#Europadesign #Avis Budget Group Business Support Centre Kft. #Referencia

AV SPRING KFT.

Av Spring Kft.
#Avspring #Madedesign #Noteit #Truedesign #Patch #Wilkhahn #Standup #Akusztika #Üleptámasz

EHHEZ AJÁNLJUKOE1 Mobile Easel Herman Miller
termék információ
termék raktárlista

OE1 Mobile Easel

termék raktárlista
OE1 Project Table Herman Miller
termék információ
termék raktárlista

OE1 Project Table

termék raktárlista
OLLIN MONITOR ARM Herman Miller
termék információ
termék raktárlista

OLLIN MONITOR ARM

termék raktárlista
OE1 Communal Tables Herman Miller
termék információ
termék raktárlista

OE1 Communal Tables

termék raktárlista
Mantle pad Herman Miller
termék információ
termék raktárlista

Mantle pad

termék raktárlista
Raktáron
Mirra 2 Herman Miller
termék információ
termék raktárlista

Mirra 2

termék raktárlista
# Herman Miller (3db) 492,860-542,930 Ft.
SAYL GAMING Herman Miller
termék információ
termék raktárlista

SAYL GAMING

termék raktárlista
OE1 Rectangle Herman Miller
termék információ
termék raktárlista

OE1 Rectangle

termék raktárlista

REFERENCIÁK

MONICOMP

Monicomp

ALKOTÁS POINT...

Alkotás Point Irodaház

AMWAY

Amway

LUMINIS KFT.

Luminis Kft.

MICHELIN

Michelin

DREAMCINEMA

Dreamcinema

TRIVIUM PACKING

Trivium Packing

AWT HUNGARY KFT.

Awt Hungary Kft.

SYNTHES MEDICAL...

Synthes Medical Kft.

PROPERTY SYSTEM

Property System

A WELL 11 FEJEZETE

The WELL Air concept aims to ensure high levels of indoor air quality across a building’s lifetime through diverse strategies that include source elimination or reduction, active and passive building design and operation strategies and human behavior interventions.

A WELL Air koncepciójának célja a magas minőségű beltéri levegő biztosítása az épület teljes élettartama alatt különböző stratégiák felhasználásával melyek magukban foglalják a káros anyagok levegőbe jutásának megszüntetését vagy csökkentését, az aktív és passzív épülettervezést és üzemeltetést, valamint az emberi tevékenységek által történő beavatkozások optimalizálását.

The WELL Water concept covers aspects of the quality, distribution and control of liquid water in a building. It includes features that address the availability and contaminant thresholds of drinking water, as well as features targeting the management of water to avoid damage to building materials and environmental conditions.

A WELL Water koncepciója az épületen belüli vízellátás minőségét, elosztását és ellenőrzését fedi le. Foglalkozik az ivóvíz rendelkezésre állásával illetve szennyezettségével csakúgy, mint a vízgazdálkodással kapcsolatos kérdésekkel, így kihatással van az építőanyagok minőségére illetve a környezeti körülményekre is.

The WELL Nourishment concept requires the availability of fruits and vegetables and nutritional transparency and encourages the creation of food environments where the healthiest choice is the easiest choice.

A WELL Nourishment koncepciója az épületet használók számára a friss zöldségek és gyümölcsök elérhetőségét és az épületen belül kínált táplálékoknak az átláthatóságát tűzi ki célul. Olyan környezet kialakítását támogatja, ahol az egészséges választás a legegyszerűbb választás.

The WELL Light concept promotes exposure to light and aims to create lighting environments that are optimal for visual, mental and biological health.

A WELL Light koncepció a természetes fény jelenlétét támogatja, a látási, mentális és biológiai egészség számára optimális világítási feltételek meglétére törekszik.

The WELL Movement concept promotes movement, physical activity and active living and discourages sedentary behaviors through environmental design strategies, programs and policies.

A WELL Movement koncepciója elősegíti a mozgást, a fizikai aktivitást, az aktív életet és elriaszt az ülő életmódtól a környezet megfelelő tervezésével, a különböző programokkal és irányelvek bevezetésével.

A WELL Thermal Comfort koncepció célja a produktivitás elősegítése és az ideális hőkomfort kialakítása az épület minden használója számára továbbfejlesztett hűtő-, fűtő rendszerek betervezésével, működtetésével és a rendszer személyre szabhatóságával.

A termikus kényelmet úgy definiálhatjuk, mint „az az állapot, amely kifejezi a termikus környezettel való elégedettséget és azt szubjektív értékelés alapján minősíti”. Szervezetünkben az állandó hőmérsékleti kényelmet a homeosztázis egyik területe a hőszabályozás biztosítja, mellyel egy élőlény bizonyos határok között fenntartja a testhőmérsékletét a környezeti hőmérséklet változása ellenére. Kiegyensúlyozza a hőnyereséget és a hőveszteséget annak érdekében, hogy a test belső hőmérséklete az optimális tartományban, 36-38 ° C (97-100 ° F) maradjon, ezt a hipotalamusz szabályozza.

The WELL Sound concept aims to bolster occupant health and well-being through the identification and mitigation of acoustical comfort parameters that shape occupant experiences in the built environment.

A WELL Sound koncepciójának célja az épületet használók egészségének és jólétének erősítése az akusztikai paraméterek javításával, hogy az épített környezetben tartózkodók is megtapasztalják az akusztikai kényelem előnyeit.

The WELL Materials concept aims to reduce human exposure to hazardous building material ingredients through the restriction or elimination of compounds or products known to be toxic and the promotion of safer replacements. Compounds known to be hazardous to the health of occupational workers and/or known to bioaccumulate or aggregate in the environment are also restricted and in some instances not permitted.

A WELL Materials koncepciója az emberek egészségét védi, az építőanyagokban fellelhető károsanyagok csökkentésével vagy teljes kiküszöbölésével és a megfelelő helyettesítő anyagok népszerűsítésével. Az egészségre veszélyes vegyületek felhasználását szintén szabályozza a WELL.

The WELL Mind concept promotes mental health through policy, program and design strategies that seek to address the diverse factors that influence cognitive and emotional well-being.

A WELL Mind koncepciója a mentális egészség elérését olyan rendelkezésekkel, programokkal és design stratégiákkal támogatja, melyeknek célja a kognitív és érzelmi jóllét kialakulásához való hozzájárulás.

The WELL Community concept aims to support access to essential healthcare, workplace health promotion and accommodations for new parents while establishing an inclusive, integrated community through social equity, civic engagement and accessible design.

A WELL Community koncepció célja, hogy támogassa az alapvető egészségügyi ellátáshoz való hozzáférést, a munkahelyi egészségfejlesztést és a szülők munkába való visszatérését, miközben befogadó, integrált közösséget hoz létre a társadalmi igazságosság, a polgári részvétel és a hozzáférhető formatervezés révén.

Innovation features pave the way for projects to develop unique strategies for creating healthy environments.

A WELL Innováció fejezete a projektek útját segíti, hogy egyedi és innovatív stratégiák kidolgozásával megteremtsék az egészséges környezetet.


olvass tovább...