wishlist

Raktár lista

wishlist del
A lista sorrendje módosítható Drag & Drop -al!
HU | EN
#HERMAN MILLER

SAYL

Termék család
Sayl

KATEGÓRIÁK:


Ülőbútorok | Dolgozói forgószékek | Tárgyalószékek | Bárszékek
#Görgős Munkaszék #Görgős Munkaszék #sayl #ülőbútor #dolgozói Forgószék #tárgyalószék

Sayl – Golden Gate híd inspirálta szék
 
Yves Béhart a hidak függesztett szerkezeti megoldása inspirálta, a szék számos vázlat és modell után valósággal modellezi, miként ível át egy híd a víz felett. A SAYL szék a maga teljes felfüggesztésű, keret nélküli háttámlájával a mozgás korlátlan szabadságát kínálja, a gerinc egészséges, ergonomikus megtámasztása mellett. Mindezt a 3D Intelligens™ technológia teszi lehetővé. Design, innováció, minõség
 
Design, innováció, minőség – a Herman Millertől elvárt fogalmak jellemzik a sorozat minden darabját.
De nem feledkezhetünk el az ergonomikus kialakításról, és a környezettudatos tervezői és gyártói szemléletről sem.
A fentieknek megfelelően a SAYL a legmagasabb design elvárásoknak és komfort fokozatnak megfelelően készül, miközben anyagfelhasználása minimális.
 
Innováció – Y-Tower háttámla
 
A szokatlan háttámla lágy ívű, organikus formája remekül illeszkedik bármely környezetbe, nem is szólva az élénk színek gazdag palettájáról.
A keret nélküli háttámla teljes mozgásszabadságot biztosít, kemény szélek nélkül, ergonomikus kialakítással.
 
Összhangban a természettel
 
A háttámla 90%-ban, a kárpitozott rész 86%-ban újrahasznosítható, a szék nem tartalmaz PVC-t, megfelelve ezzel az MBDC Cradle-to-Cradle, illetve a Greenguard minősítéseknek.
 
Gazdag színválaszték
 
A SAYL munkaszék közép- vagy magas, szövetezett vagy közép magas szövet nélküli háttámlával rendelhető.
A tárgyalószék háttámlája a munkaszékkel azonos választékban, 4-lábú és szánkótalpas változatban kapható.
7 féle kartámasz szín, és több mint 100 féle szövetszín biztosítja, hogy mindenki személyre szabhassa ezt a kaméleonként variálható, innovatív széket.
 
Időtálló design
 
A gyártó a SAYL szék esetében 12 év garanciát vállal a szék vázszerkezetére és a háttámlára, napi 24 órás használat mellett.
A szövetre, a karfákra és a gázrugóra három év a garancia idő.


"Az egyik legjobb döntésnek bizonyult, hogy kollégáink számára a Herman Miller Sayl székeit választottuk, hiszen nem csak gerincbarát és kényelmes székek ezek, hanem nagyon szépek is. Mindenhol színben passzoló szövetet tudtunk választani.

A vezetői iroda székei pedig az ezüst színű Aeron székek.

Olyannyira megszerettük ezeket a székeket, hogy az otthoni munkavégzésre magunknak, illetve a serdülő fiainknak is ezeket a székeket vásároltuk meg. "

Dr. Mihalik Zsuzsa, CEO, alapító

All You Can Move Europe Kft.

2020 Az Év Irodája Győztese

    FÁJLOK LETÖLTÉSÉHEZ BELÉPÉS SZÜKSÉGES

YVES BÉHAR

Yves Béhar

INTERNATIONAL DESIGN EXCELLENT AWARD

International Design Excellent Award

CORE77 DESIGN AWARD

Core77 Design Award

READERS CHOICE AWARDS

Readers Choice Awards

FX INTERNATIONAL DESIGN AWARD

FX International Design Award

BOIRON

Boiron
#Europadesign #Boiron #Referencia

USTREAM

Ustream
#Europadesign #Ustream #Referencia

UKRAILTRANS TRADE AND LOGISTIC KFT.

Ukrailtrans Trade and Logistic Kft.
#

BRITISH CHAMBER OF COMMERCE IN HUNGARY

British Chamber of Commerce in Hungary
#Europadesign #British Chamber Of Commerce In Hungary #Referencia

EATON ENTERPRISES

Eaton Enterprises
#Europa Design #Eaton #Referencia #Díj

VITACTIVA

Vitactiva
#Europadesign #Smart & Beauty #Referencia

IMPACT HUB

Impact HUB
#Europadesign #Impact Hub #Referencia

EUROCOMM

Eurocomm
#Europadesign #Eurocomm #Referencia

ALL YOU CAN MOVE

All You Can Move
#Europa Design #Aycm #Allyoucanmove #Referencia #Hermanmiller

AMWAY

Amway
#Europa Design #Amway #Referencia #Látványterv

HIYA HUNGARY KFT.

Hiya Hungary Kft.
#

SMART BEAUTY SZALON

Smart Beauty Szalon
#

KAESER KOMPRESSOREN KFT.

Kaeser Kompressoren Kft.
#Europadesign #Kaeser Kompressoren Kft. #Referencia

ZAI VIKTÓRIA

Zai Viktória
#Europa Design #Zai Viktória #Referencia

EHHEZ AJÁNLJUKOE1 Wall Rail And Board Herman Miller
termék információ
termék raktárlista

OE1 Wall Rail And Board

termék raktárlista
OE1 Project Table Herman Miller
termék információ
termék raktárlista

OE1 Project Table

termék raktárlista
Zeph Chair Herman Miller
termék információ
termék raktárlista

Zeph Chair

termék raktárlista
Bound Screens Herman Miller
termék információ
termék raktárlista

Bound Screens

termék raktárlista
OE1 Rectangle Herman Miller
termék információ
termék raktárlista

OE1 Rectangle

termék raktárlista
Raktáron
Aeron Remastered Herman Miller
termék információ
termék raktárlista

Aeron Remastered

termék raktárlista
# Herman Miller (2db) 733,816-733,816 Ft.
SAYL GAMING Herman Miller
termék információ
termék raktárlista

SAYL GAMING

termék raktárlista
OE1 Mobile Easel Herman Miller
termék információ
termék raktárlista

OE1 Mobile Easel

termék raktárlista

REFERENCIÁK

ALPHAGONN

Alphagonn

MATHIAS CORVINUS...

Mathias Corvinus Collegium

POSSIBLE

Possible

ROCHE

Roche

MILLENIUM TOWER

Millenium Tower

HIYA HUNGARY...

Hiya Hungary Kft.

DRIVING CAMP

Driving Camp

WING

WING

EUROPA DESIGN -...

Europa Design - Well Point

UNIFY

Unify

A WELL 11 FEJEZETE

The WELL Air concept aims to ensure high levels of indoor air quality across a building’s lifetime through diverse strategies that include source elimination or reduction, active and passive building design and operation strategies and human behavior interventions.

A WELL Air koncepciójának célja a magas minőségű beltéri levegő biztosítása az épület teljes élettartama alatt különböző stratégiák felhasználásával melyek magukban foglalják a káros anyagok levegőbe jutásának megszüntetését vagy csökkentését, az aktív és passzív épülettervezést és üzemeltetést, valamint az emberi tevékenységek által történő beavatkozások optimalizálását.

The WELL Water concept covers aspects of the quality, distribution and control of liquid water in a building. It includes features that address the availability and contaminant thresholds of drinking water, as well as features targeting the management of water to avoid damage to building materials and environmental conditions.

A WELL Water koncepciója az épületen belüli vízellátás minőségét, elosztását és ellenőrzését fedi le. Foglalkozik az ivóvíz rendelkezésre állásával illetve szennyezettségével csakúgy, mint a vízgazdálkodással kapcsolatos kérdésekkel, így kihatással van az építőanyagok minőségére illetve a környezeti körülményekre is.

The WELL Nourishment concept requires the availability of fruits and vegetables and nutritional transparency and encourages the creation of food environments where the healthiest choice is the easiest choice.

A WELL Nourishment koncepciója az épületet használók számára a friss zöldségek és gyümölcsök elérhetőségét és az épületen belül kínált táplálékoknak az átláthatóságát tűzi ki célul. Olyan környezet kialakítását támogatja, ahol az egészséges választás a legegyszerűbb választás.

The WELL Light concept promotes exposure to light and aims to create lighting environments that are optimal for visual, mental and biological health.

A WELL Light koncepció a természetes fény jelenlétét támogatja, a látási, mentális és biológiai egészség számára optimális világítási feltételek meglétére törekszik.

The WELL Movement concept promotes movement, physical activity and active living and discourages sedentary behaviors through environmental design strategies, programs and policies.

A WELL Movement koncepciója elősegíti a mozgást, a fizikai aktivitást, az aktív életet és elriaszt az ülő életmódtól a környezet megfelelő tervezésével, a különböző programokkal és irányelvek bevezetésével.

A WELL Thermal Comfort koncepció célja a produktivitás elősegítése és az ideális hőkomfort kialakítása az épület minden használója számára továbbfejlesztett hűtő-, fűtő rendszerek betervezésével, működtetésével és a rendszer személyre szabhatóságával.

A termikus kényelmet úgy definiálhatjuk, mint „az az állapot, amely kifejezi a termikus környezettel való elégedettséget és azt szubjektív értékelés alapján minősíti”. Szervezetünkben az állandó hőmérsékleti kényelmet a homeosztázis egyik területe a hőszabályozás biztosítja, mellyel egy élőlény bizonyos határok között fenntartja a testhőmérsékletét a környezeti hőmérséklet változása ellenére. Kiegyensúlyozza a hőnyereséget és a hőveszteséget annak érdekében, hogy a test belső hőmérséklete az optimális tartományban, 36-38 ° C (97-100 ° F) maradjon, ezt a hipotalamusz szabályozza.

The WELL Sound concept aims to bolster occupant health and well-being through the identification and mitigation of acoustical comfort parameters that shape occupant experiences in the built environment.

A WELL Sound koncepciójának célja az épületet használók egészségének és jólétének erősítése az akusztikai paraméterek javításával, hogy az épített környezetben tartózkodók is megtapasztalják az akusztikai kényelem előnyeit.

The WELL Materials concept aims to reduce human exposure to hazardous building material ingredients through the restriction or elimination of compounds or products known to be toxic and the promotion of safer replacements. Compounds known to be hazardous to the health of occupational workers and/or known to bioaccumulate or aggregate in the environment are also restricted and in some instances not permitted.

A WELL Materials koncepciója az emberek egészségét védi, az építőanyagokban fellelhető károsanyagok csökkentésével vagy teljes kiküszöbölésével és a megfelelő helyettesítő anyagok népszerűsítésével. Az egészségre veszélyes vegyületek felhasználását szintén szabályozza a WELL.

The WELL Mind concept promotes mental health through policy, program and design strategies that seek to address the diverse factors that influence cognitive and emotional well-being.

A WELL Mind koncepciója a mentális egészség elérését olyan rendelkezésekkel, programokkal és design stratégiákkal támogatja, melyeknek célja a kognitív és érzelmi jóllét kialakulásához való hozzájárulás.

The WELL Community concept aims to support access to essential healthcare, workplace health promotion and accommodations for new parents while establishing an inclusive, integrated community through social equity, civic engagement and accessible design.

A WELL Community koncepció célja, hogy támogassa az alapvető egészségügyi ellátáshoz való hozzáférést, a munkahelyi egészségfejlesztést és a szülők munkába való visszatérését, miközben befogadó, integrált közösséget hoz létre a társadalmi igazságosság, a polgári részvétel és a hozzáférhető formatervezés révén.

Innovation features pave the way for projects to develop unique strategies for creating healthy environments.

A WELL Innováció fejezete a projektek útját segíti, hogy egyedi és innovatív stratégiák kidolgozásával megteremtsék az egészséges környezetet.


olvass tovább...