wishlist

Raktár lista

wishlist del
A lista sorrendje módosítható Drag & Drop -al!
HU | EN
#HERMAN MILLER

AERON REMASTERED

Termék család
Aeron
RENDELHETŐ

KATEGÓRIÁK:


Dolgozói forgószékek | Vezetői forgószékek
#Görgös Karfás Munkaszék #aeron #dolgozói Forgószék #vezetői Forgószék #görgős Szék #ülőbútor #ergonomiai Szék #irodabútor #herman Miller

Az Aeron első változata forradalmasította az irodaszékeket 1994-ben, hiszen nem egyszerűen az emberek ülésmódját változtatta meg, hanem a gondolkodásmódjukat, hogy milyen is legyen egy irodaszék. Tervezői, Bill Stumpf és Don Chadwick igazán korszakalkotó irodaszéket hoztak létre, amelynek ergonómiai megoldásai kiállták az idő próbáját.

Az eltelt több mint húsz évben teljesen megváltozott a munka világa, a munkahelyi környezet, ezért a világ második legnagyobb irodabútor-gyártó cége, a Herman Miller arra kérte fel az Aeront megalkotó tervezőpárost, hogy a 21. század munkakultúrájának és technológiai fejlődésének fényében gondolják át a kultikus irodaszéket. A designerek a Herman Millerrel együtt nem egyszerűen újratervezték a széket, hanem a már meglévő mesterdarabot egy még magasabb szinten alkották újra. A tervezési-fejlesztési folyamat ahhoz hasonlítható, mint amikor egy-egy ikonikus filmet vagy zenei albumot egy új közönségnek adnak ki, a Herman Miller Aeron szék egy új munkahelyi kultúra, új munkavállalók és új munkahelyi környezet számára született újjá, ismét forradalmasítva az ülés és a szék kultúráját. Bill Stumpf és Don Chadwick a korábbinál is erősebb, „okosabb” anyagokat, még finomabb és könnyebb állítási lehetőségeket használtak. Miközben az Aeron szék jellegzetes formája változatlan maradt, ha nem is tetőtől talpig, de egészen a görgőkig megújult, magában foglalva az ülés tudományának terén folytatott kutatásokat, az elmúlt két évtized során történt ergonómiai és technológiai változásokat.

Ezért a még kényelmesebb ülés és az ülés szabadsága érdekében a Herman Miller továbbfejlesztette a PostureFit állítható deréktámaszt, és a Pellicle légáteresztő szövetet, így az új PostureFit SL és 8Z Pellicle nyugalmi helyzetben és mozgás közben is tökéletes támaszt nyújt a gerincoszlopnak. A Pellicle légáteresztő szövettel a Herman Miller búcsút mondott az irodaszékeknél addig használt habnak és szivacsnak, és a szabadalmaztatott háló természetesen idomult a test körvonalaihoz, egyenletesen elosztva a testsúlyt a háttámla és az ülőfelület között, segítve a vérkeringést. A továbbfejlesztett, új 8Z Pellicle nyolc különböző zónára osztja a megtámasztás erőssége szempontjából az ülőfelületet és a háttámlát, így növelve az üléskényelmet. Ezen kívül a légáteresztő anyag az emberi test melegét és az izzadtságot szabadon engedi kiáramolni az ülőfelületen és a háttámlán keresztül, ezáltal megőrizve az optimális testhőmérsékletet.

A PostureFit SL állítható deréktámasza a keresztcsont stabilizálása és a gerincoszlop derékmagasságban történő megtámasztása révén az egészséges álló testhelyzetet utánozza az ülés közben.

A megújult billenő mechanika nemcsak kecsesebbé vált, de sokkal finomabban mozog szinkronban a székben ülő emberrel, miközben a testünk megőrzi optimális egyensúlyát.

Az új Aeron 2.0 szék még pontosabban követi a benne ülő mozgását, akkor is, ha éppen előre hajolva gépel a számítógép billentyűzetén vagy éppen hátrahajolva pihen vagy beszélget. Ezzel együtt a háttámla ellenállásának rugóereje is sokkal finomabban állítható. Az Aeron 2.0 szék nemcsak minden testhelyzetben, de minden munkakörben is jól használható az otthoni távmunkától egészen a megosztott, shared munkahelyekig vagy workshopokig. Mivel egy szék a sokrétű állíthatóság ellenére sem alkalmas minden testméret számára, ezért az új Aeron három különböző méretben, különböző testsúlyú és magasságú felhasználók számára születik újjá.

A három méret mellett három színben is választható a különböző munkakörnyezetbe: a Grafit az eredeti Aeron szék modern változata, a semleges Szén egyaránt jól illeszkedik hideg és meleg munkakörnyezetbe, a legvilágosabb ásvány pedig minden modern irodában jól mutat.

Az Aeron 2.0 változatával a tervezők bebizonyították, hogy egy szék nemcsak arra való, hogy üljenek benne, ennél sokat többet jelent.


"Az Aeronomon ücsörgök. Két évtizede.

Két éve történt. Munka. Reccsenés. Úristen: az ülőfelület! Dráma. Ragaszkodom a tárgyaimhoz, az eldobhatóság eszméje nem lelkesít. De a munka, az élet nem állhat meg. Mielőtt végigszörfözném a világ összes webshopját, próbálkozom: telefon az Europa Designnak. Kórkép kifejtése. Diagnózis: gyógyítható. Székem megy, csereszék jön. Aztán pár hét múlva fordítva. Lehuppanok az új ülőfelületre. Most is ezen ücsörgök, amikor ezt írom. Remélem, még jó darabig." 

Réz András, esztéta

------------------------------------------------


"Az egyik legjobb döntésnek bizonyult, hogy kollégáink számára a Herman Miller Sayl székeit választottuk, hiszen nem csak gerincbarát és kényelmes székek ezek, hanem nagyon szépek is. Mindenhol színben passzoló szövetet tudtunk választani.

A vezetői iroda székei pedig az ezüst színű Aeron székek.

Olyannyira megszerettük ezeket a székeket, hogy az otthoni munkavégzésre magunknak, illetve a serdülő fiainknak is ezeket a székeket vásároltuk meg."

Dr. Mihalik Zsuzsa

CEO, alapító

All You Can Move Europe Kft.

2020 Az Év Irodája Győztese

----------------------------------------------------

Bemutatótermünkben kipróbálhatja a Herman Miller termékcsalád székeit!

1025 Budapest, Törökvész út 71-75.


ESHOP   Amennyiben a rendelhető specifikációtól eltérő összeállítást szeretne, írjon nekünk és küldjük ajánlatunkat: europadesign@europadesign.hu


Olvassa el a TELEX.hu cikkét, amely objektíven és pártatlanul foglalja össze mindazt, amit a tudomány ma a munkaszékekkel kapcsolatban ismer és bemutatja azokat figyelemre érdemes megoldásokat,  amelyek a piacon megtalálhatóak. 


ELOLVASOM A TELEX CIKKET   ÓCEÁNI HULLADÉKBÓL AERON SZÉK VIDEÓ   

    FÁJLOK LETÖLTÉSÉHEZ BELÉPÉS SZÜKSÉGES

DON CHADWICK

Don Chadwick

CRADLE TO CRADLE

Cradle to Cradle

<p style="text-align: justify;" data-mce-style="text-align: justify;">A Cradle to Cradle Certified® a biztonságos, körkörös és felelősségteljesen előállított termékek globális szabványa.</p><p style="text-align: justify;" data-mce-style="text-align: justify;">Vezető márkák, kiskereskedők, tervezők és gyártók az értéklánc egészében a Cradle to Cradle Certified termékszabványra támaszkodnak, hogy termékeiknek az emberekre és a bolygóra gyakorolt hatása pozitív legyen. A Cradle to Cradle Certified több mint egy évtizede segíti a vállalatokat abban, hogy a világ legfejlettebb, tudományosan megalapozott intézkedései szerint újítsák meg és optimalizálják az anyagokat és termékeket.</p><p style="text-align: justify;" data-mce-style="text-align: justify;">A Cradle to Cradle Certified a fenntarthatósági teljesítmény öt kategóriájában értékeli az anyagok és termékek biztonságát, körforgását és felelősségét:</p><p>Anyagegészségügy: annak biztosítása, hogy az anyagok biztonságosak legyenek az emberek és a környezet számára.</p><p>Termékkörforgás: a körforgásos gazdaság lehetővé tétele regeneratív termékek és folyamatok tervezésével.</p><p>Tiszta levegő és klímavédelem: a tiszta levegő védelme, a megújuló energiaforrások támogatása és a káros kibocsátások csökkentése.</p><p>Víz & Talaj Stewardship: a tiszta víz és az egészséges talaj megőrzése.</p><p>Társadalmi méltányosság: az emberi jogok tiszteletben tartása és hozzájárulás egy igazságos és méltányos társadalomhoz.</p><p style="text-align: justify;" data-mce-style="text-align: justify;">A C2C Certified® minősítés konkrétan azt tanúsítja, hogy a termékek - az anyagok és a kivitelek - nem tartalmaznak tiltott és egészségkárosító anyagokat. Ugyanakkor foglalkozik a tiszta levegő, a tiszta víz és a tiszta talaj védelmével, a felelős energiafelhasználással, a környezetvédelemmel, a regenerálódási lehetőségekkel és a termékeket gyártó munkavállalók jogaival. </p>

ALL YOU CAN MOVE

All You Can Move
#Europa Design #Aycm #Allyoucanmove #Referencia #Hermanmiller

AVIS BUDGET GROUP BUSINESS SUPPORT CENTRE KFT.

Avis Budget Group Business Support Centre Kft.
#Europadesign #Avis Budget Group Business Support Centre Kft. #Referencia

SMP

SMP
#Smp #Smp Solutions #Infromatika #Referencia #Actiu Prisma #Herman Miller Aeron #Actiu Storage

ERNST & YOUNG

Ernst & Young
#Europadesign #Ernst & Young #Referencia

GLAXOSMITHKLINE KFT.

GlaxoSmithKline Kft.
#Europadesign #Glaxosmithkline Kft. #Referencia

ORIGO FILM GROUP KFT.

ORIGO Film Group Kft.
#Europadesign #Origo Film Group Kft. #Referencia

PANNÓNIA STÚDIÓ

Pannónia Stúdió
#Europadesign #Pannónia Stúdió #Referencia

HB REAVIS HUNGARY KFT.

HB Reavis Hungary Kft.
#Europadesign #Hb Reavis Hungary Kft. #Referencia

LUMINIS KFT.

Luminis Kft.
#Europadesign #Luminis Kft. #Referencia

COLLIERS INTERNATIONAL

Colliers International
#Europadesign #Colliers International #Referencia

ERŐS ÜGYVÉDI IRODA - SQUIRE, SANDERS - DEMPSEY L.L.P.

Erős Ügyvédi Iroda - Squire, Sanders - Dempsey L.L.P.
#Europadesign #Erõs Ügyédi Iroda / Squire #Sanders & Dempsey L.l.p. #Referencia

INTRUM

Intrum
#Referencia #Látványterv #Ld Seating Theo

KÁTA CNC KFT.

Káta CNC Kft.
#Europadesign #Káta Cnc Kft. #Referencia

KPMG

KPMG
#Europadesign #Kpmg #Referencia

ZAI VIKTÓRIA

Zai Viktória
#Europa Design #Zai Viktória #Referencia

EUROPA DESIGN - WELL POINT

Europa Design - Well Point
#Europadesign #Europa Design - Well Point #Referencia

JET-SOL KFT.

Jet-SOL Kft.
#Europadesign #Jet-Sol Kft. #Referencia

Aeron Remastered B

#Herman Miller

Dolgozói forgószékek

AERON REMASTERED B

RESZPONZÍV. HOLISZTIKUS. INTELLIGENS anyaghasználat jellemzi, még finomabb részletkidolgozás, még komplexebb beállítási lehetőségek. 

Az 1994-ben bemutatott Aeron szék túlzás nélkül...

EHHEZ AJÁNLJUKRendelhető
Mirra 2 Triflex Herman Miller
termék információ
termék raktárlista

Mirra 2 Triflex

termék raktárlista
# Herman Miller 593,750-593,750 Ft.
OE1 Mobile Easel Herman Miller
termék információ
termék raktárlista

OE1 Mobile Easel

termék raktárlista
Crosshatch Herman Miller
termék információ
termék raktárlista

Crosshatch

termék raktárlista
Rendelhető
Aeron Remastered Herman Miller
termék információ
termék raktárlista

Aeron Remastered

termék raktárlista
# Herman Miller 733,816-733,816 Ft.
OE1 Agile Wall Herman Miller
termék információ
termék raktárlista

OE1 Agile Wall

termék raktárlista
AGL Table Group Herman Miller
termék információ
termék raktárlista

AGL Table Group

termék raktárlista
Luva modul kanapé Herman Miller
termék információ
termék raktárlista

Luva modul kanapé

termék raktárlista
OE1 Rectangle Herman Miller
termék információ
termék raktárlista

OE1 Rectangle

termék raktárlista

REFERENCIÁK

GREENCOURT -...

Greencourt - Ecoffix

JÓGA STÚDIÓ

Jóga Stúdió

EGYÉB

Egyéb

MVM GROUP

MVM Group

OTP...

OTP Egészségpénztár

BUDAPEST...

Budapest Business Journal

MICROSOFT

Microsoft

ABB

ABB

BECAUSE AGENCY

Because Agency

MOHÁCSI

Mohácsi

A WELL 11 FEJEZETE

The WELL Air concept aims to ensure high levels of indoor air quality across a building’s lifetime through diverse strategies that include source elimination or reduction, active and passive building design and operation strategies and human behavior interventions.

A WELL Air koncepciójának célja a magas minőségű beltéri levegő biztosítása az épület teljes élettartama alatt különböző stratégiák felhasználásával melyek magukban foglalják a káros anyagok levegőbe jutásának megszüntetését vagy csökkentését, az aktív és passzív épülettervezést és üzemeltetést, valamint az emberi tevékenységek által történő beavatkozások optimalizálását.

The WELL Water concept covers aspects of the quality, distribution and control of liquid water in a building. It includes features that address the availability and contaminant thresholds of drinking water, as well as features targeting the management of water to avoid damage to building materials and environmental conditions.

A WELL Water koncepciója az épületen belüli vízellátás minőségét, elosztását és ellenőrzését fedi le. Foglalkozik az ivóvíz rendelkezésre állásával illetve szennyezettségével csakúgy, mint a vízgazdálkodással kapcsolatos kérdésekkel, így kihatással van az építőanyagok minőségére illetve a környezeti körülményekre is.

The WELL Nourishment concept requires the availability of fruits and vegetables and nutritional transparency and encourages the creation of food environments where the healthiest choice is the easiest choice.

A WELL Nourishment koncepciója az épületet használók számára a friss zöldségek és gyümölcsök elérhetőségét és az épületen belül kínált táplálékoknak az átláthatóságát tűzi ki célul. Olyan környezet kialakítását támogatja, ahol az egészséges választás a legegyszerűbb választás.

The WELL Light concept promotes exposure to light and aims to create lighting environments that are optimal for visual, mental and biological health.

A WELL Light koncepció a természetes fény jelenlétét támogatja, a látási, mentális és biológiai egészség számára optimális világítási feltételek meglétére törekszik.

The WELL Movement concept promotes movement, physical activity and active living and discourages sedentary behaviors through environmental design strategies, programs and policies.

A WELL Movement koncepciója elősegíti a mozgást, a fizikai aktivitást, az aktív életet és elriaszt az ülő életmódtól a környezet megfelelő tervezésével, a különböző programokkal és irányelvek bevezetésével.

A WELL Thermal Comfort koncepció célja a produktivitás elősegítése és az ideális hőkomfort kialakítása az épület minden használója számára továbbfejlesztett hűtő-, fűtő rendszerek betervezésével, működtetésével és a rendszer személyre szabhatóságával.

A termikus kényelmet úgy definiálhatjuk, mint „az az állapot, amely kifejezi a termikus környezettel való elégedettséget és azt szubjektív értékelés alapján minősíti”. Szervezetünkben az állandó hőmérsékleti kényelmet a homeosztázis egyik területe a hőszabályozás biztosítja, mellyel egy élőlény bizonyos határok között fenntartja a testhőmérsékletét a környezeti hőmérséklet változása ellenére. Kiegyensúlyozza a hőnyereséget és a hőveszteséget annak érdekében, hogy a test belső hőmérséklete az optimális tartományban, 36-38 ° C (97-100 ° F) maradjon, ezt a hipotalamusz szabályozza.

The WELL Sound concept aims to bolster occupant health and well-being through the identification and mitigation of acoustical comfort parameters that shape occupant experiences in the built environment.

A WELL Sound koncepciójának célja az épületet használók egészségének és jólétének erősítése az akusztikai paraméterek javításával, hogy az épített környezetben tartózkodók is megtapasztalják az akusztikai kényelem előnyeit.

The WELL Materials concept aims to reduce human exposure to hazardous building material ingredients through the restriction or elimination of compounds or products known to be toxic and the promotion of safer replacements. Compounds known to be hazardous to the health of occupational workers and/or known to bioaccumulate or aggregate in the environment are also restricted and in some instances not permitted.

A WELL Materials koncepciója az emberek egészségét védi, az építőanyagokban fellelhető károsanyagok csökkentésével vagy teljes kiküszöbölésével és a megfelelő helyettesítő anyagok népszerűsítésével. Az egészségre veszélyes vegyületek felhasználását szintén szabályozza a WELL.

The WELL Mind concept promotes mental health through policy, program and design strategies that seek to address the diverse factors that influence cognitive and emotional well-being.

A WELL Mind koncepciója a mentális egészség elérését olyan rendelkezésekkel, programokkal és design stratégiákkal támogatja, melyeknek célja a kognitív és érzelmi jóllét kialakulásához való hozzájárulás.

The WELL Community concept aims to support access to essential healthcare, workplace health promotion and accommodations for new parents while establishing an inclusive, integrated community through social equity, civic engagement and accessible design.

A WELL Community koncepció célja, hogy támogassa az alapvető egészségügyi ellátáshoz való hozzáférést, a munkahelyi egészségfejlesztést és a szülők munkába való visszatérését, miközben befogadó, integrált közösséget hoz létre a társadalmi igazságosság, a polgári részvétel és a hozzáférhető formatervezés révén.

Innovation features pave the way for projects to develop unique strategies for creating healthy environments.

A WELL Innováció fejezete a projektek útját segíti, hogy egyedi és innovatív stratégiák kidolgozásával megteremtsék az egészséges környezetet.


olvass tovább...